Ozgecinar Merhaba sevgili anneler bebeklerine hangi mama kaşıklarını kullanıyorsunuz? Memnunmusunuz? Ben oioi kullanıyorum fakat yedirirken tüm ağzı batıyor ve her yediren kaşığı beğenmiyor. Önerilerinize açığım
Gizemnl Ozgecinar bebedor yumuşak uçlu kullanıyorum, şimdilik memnunum. Bi de hanımefendi yerken elini kolunu çarpıp dökmese çok iyi olacak 😂😂
yldrm986 Ozgecinar ben nuby kullanıyorum, çok kullanışlı,sıcaksa yemek renk değiştiriyor,çok güzel bir ürün..aynı markanın bambu kaşığını aldım daha yeni çok güzel ☺️
Kuzumveben Ozgecinar mycey slikon kaşık cok memnunum kutulu olarak aldım disari cikarken cok iyi oluyo fiyatida cok makul corbayi filan rahat iciriyorum https://www.hepsiburada.com/mycey-tasima-kutulu-mama-kasigi-p-HBV0000048TSB?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-bebek-beslenme-pla&gclid=EAIaIQobChMIyovQ_fi35AIVBYXVCh2ihwOTEAQYASABEgJxLvD_BwE
Gizemnl Kuzumveben ya bende de var bu da ilk defa bugün deniyim dedim kaşık çok büyük değil mi bir de sert. Rahat kullanıyormusunuz?
Ozgecinar Kuzumveben evet bu kaşığı çok gördüm her alışverişte kararsız kalıp almamıştım, denenebilir ☺️
Kuzumveben Gizemnl kac aylik bebeginiz, ilk ek gida zamani ben bunu kullanmadim wee baby 2li satilan slikon uclu kasigi kullandim suan 10 aylik bebegim bayadir 2,5 aydir filan bunu kullaniyoruz
Gizemnl Kuzumveben sizinki büyükmüş ya 6 aylık benim bebeğim daha yeni başladık kıyamam ağzından aktı hep yedikleri yarısını yer yedi 😂😂 ben onu biraz zaman geçsin öyle kullanayım madem. 6+ olunca kullanabilirim diye düşünmüştüm 🤷🏻♀️
Kuzumveben Gizemnl sizinki kucukmus ve daha yeni baslamis ek gidaya o yuzden slikon olanlar varya ucu seffaf onlarla rahat edersiniz ilk zamanlar bu dedigimide ilerde omlet corba vs..icin cok rahat olucak 👍🏻
Gizemnl Kuzumveben aynen şu an bebedorun yumuşak silikon olanlarından kullanıyorum zaten de bi onu deniyim demiştim ama daha beklememiz gerekiyormuş. Teşeklürler🙏🏻❤️
Ikierkekannesi Ozgecinar benim oğlum yedi aylık bizde en baştan beri oioi kullanıyoruz evet biraz büyük ama silikonu sert olduğu için bence kullanımı daha rahat,şeffaf silikon olanlari ilk oğlumda kullanmıştım daha rahatsız etmişti beni 🤷♀️
Ozgecinar Ikierkekannesi ya aslında bende memnunum ama benim oğlum yemek yerken yarım ağız yediği için tüm ağzı batıyor başka kaşıkmı denesem diye düşündüm çünkü oioi ile benim dışımda hiçbir aile ferdim yediremiyor 🙈
Dorukhansmom Ozgecinar mycey mama kaşığı komple silikon ve yedirmesi yemeği tutuşu cok guzel cok rahat yediriyorum memnunum.