Saricizgilibeyazev Bebeğim 2 ay 8 günlük prima 3 kullanıyoruz neden çünkü bacak arasını sıkıyor diye geçmiştik fakat çok değişen bişe olmadı Bunun çözümü nedir hanımlar ya sürekli lastik izi var yeni 3 noya geçtmiştik daha Bebek küçük napmam gerek
MelekGuleryuz Saricizgilibeyazev benimki de 2 ay 1 günlük. Yenidoğan 2 numara kullanıyorum. Benimki de bağlarken kontrol ediyorum sıkı olmuyo ama iz var. Bekleyim şurda🤭
gzdsahin Saricizgilibeyazev benim oğlumda da oldu canım bez numarasını büyüttüm hep iz yapmayana kadar suan yok
Emine071 Saricizgilibeyazev benim bebeğim de iki aylık bizde de iz oluyor ben normal sanıyordum iz olan yerlere hep pişik kremi sürdüm değişirken de altını hep poposunu dinlendirdim beş dakika felan acık bırakıyorum
Pnrdadas Saricizgilibeyazev o kılodaysa 3 numara kullanmanz lazımdı bebeğim 5 kiloydi 3 numaraya geçtim şu an 6 buçuk kilo hala 3 biraz sikarsa 3+ alırım bide o lastik bariyerlerin dışarda kalmasına dikkat edin
Saricizgilibeyazev Emine071 malesef pişik değil oralar .. yazık ya kuzulara kimbilir nasıl rahatsız oluyorlar da anlamıyoruz
UmutReyhan Bezi kilosuna uygun kullanın ben prima 2 numarayı 7 kilo olana kadar kullandım 7 kilo olduğunda 3 numaraya geçtim bezler malum kiloya göre numaralanıyor aya göre değil. Büyük bez bağlarsanız bacaklarını fazla açmış olabilirsiniz buda risk. Birde lastik iz yapar ona takılmayın bu çok olağan sıkmayan sütyenin kilodun çorabın iz çıkartması gibi. Sevgiler💕 (bezi bağladınız 1-2 parmak rahat giriyorsa karnından sıkı değildir idealdir)
Saricizgilibeyazev UmutReyhan evet haklısınız 3 numarada da 6 / 10 yazıyor diye geçtim .. ama olmayanlarda varmış
omerhamza16 Benim bebeğimde 2 buçuk aylık 4 numara kullanıyoruz sleepy bizde de aynı durum var 4+ da fayda etmedi İnşAllah yardımcı olacak biri çıkar
YavruKartal Saricizgilibeyazev Bizde prima kullanıyoruz iz yapıyor maalesef ama bezlerin bir çocuğu iz yapıyor. Başka bir postta diğer markalardan da şikayetçiydi anneler.
Saricizgilibeyazev YavruKartal keşke biraz daha hafif sıklıkta yapsalarmış 😑 her açtığımda bariz lastik kızartıyor resmen çözümsüz bişey galiba
Dennismom Saricizgilibeyazev bebek küçükse bez buyük gelmiyormu? Gobegini sıktığını düşünerek bende buyuk baglamistim bi kez..ama cisini tasirdi..bacak kisimlari lastikli illaki iz yapiyo..ama cok canini acittigini sanmiyorum 🤔
Saricizgilibeyazev Dennismom hafif büyük ama kilosu ile de uyumlu .. beni rahatsız etti görüntü inşallah bebişlerimizde rahattır
Suzitosuzi Saricizgilibeyazev o lastik izi hemen hemen hepsinde oluyor çok sıkmamaya çalışın elinizle sürekli düzeltin arada açık tutun poposu hava alır hem
Deletedmom110 Benim kızımda 6500 gram. Bugün itibariyla 3 e geçtik premiumda. Lastik izi bizde de oluyordu. Arkadaşın dediği gibi çorap izi gibi bişey bence o🤷🏽♀️