Arelmommy Annemommommy patates kabak mücveri yada tavuk patates köftesi yapabilirsiniz yoğurtla güzel gidiyor cnm
Minnaktospik Annemommommy annem toplu biryere gondermek icin borek yapiyor ondan otlanip eve goturecegim😅 yaninada bi corba mis gibi belki onuda annemden gotururum 😁😁
Benisahtesevme2 Annemommommy yemek olayını bu kadar büyütme bence bu kadar stres oluyorsan haftalık sebze et alıp günlük plan yap mutlaka Bugun ki menümüz Karnıyarık ve pılav salata ayran Dün bıber dolması ve fırında sebze yapıp yogurtlamıstım Önceki gün mercımek corbası tavuk kızartma bol salata yapmıştım Örnek olarak alısverıs o haftalık yemeklerınıze göre yaparsanız hergun dusunmezsınız🤓
Aylaayla Annemommommy ayy hergün aynı dert bizdede var deliricem artık sene kaç olmuş galen yemek derdi ile uğraşıyoruz.biri kapsül bulsada yutunca doysak pratik mis gibi Bende domates çorbası yaptım,yanına patşıcan musakka,makarna yaparım herhalde yeter okadar yapıyorum yeseler bide gam yemiycem
Umutveannesi Annemommommy pirinç pilavı, fırında kaşarlı mantar ve salata yeter Allah bereket versin 😄
Esra_Deva Annemommommy dünden yeşil mercimek yemeği var. Yanına makarna yapıcam. Turşu da var yeter hamdolsun 🙏
35izmir Annemommommy dünden bulgur pilavı ve barbunya bar kızım onu yer biz makarna şinitzel yapcaz eşimle bi de börülce salatası var yarına yemek yaparım bu güne yapamam bu günlük temizlik var evde 🙂🙃
1Prensessannesii Annemommommy hahaha kız ne demek yeterki yesin bebiş mutlaka haber et deneyince çok merak ettim 😂❤️
Minigim76 Annemommommy kuru fasulye,pilav bide salata :) hergün ne yemek yapsam düşüncesi gerçekten yoruyor 😭
Kubraaktas_8114 Annemommommy mercimek çorbası mantar sote var tatlı olarakta ıslak kek elmalı kurabiye yaptım 🙏