Prensesminik42 Annemommommy dün dolma ve sarma yaptım kramalı tavuk çorbası sarma bitti dolma ve çorba var yanına salata yapcam
1Prensessannesii Annemommommy Knorr hazır mangal sosu alıyorum 5 adet but alıyorum fırın poşetine bir bardak yıkanmış pirinç ve 5 adet butları koyup sosu içine dokup harmanliyorum sonra 2 bardak su ağzını bagla fırına at efsooooo bir tavuk pilav oluyor
Annemommommy Arelmommy ben oğlumla yiyebilcegim bişey arıyorum et pek yemediği için size afiyet olsun
Arelmommy Annemommommy patates kabak mücveri yada tavuk patates köftesi yapabilirsiniz yoğurtla güzel gidiyor cnm
1Prensessannesii Annemommommy tavuk köftesi yap canim tavuk kiymayla haşlanmış patatesi mincikla biraz yağ fırına at bak nasıl yiyor küçük topcuklar halinde yap hoşuna bile gider
Annemommommy 1Prensessannesii ay çok sağolun bunu hiç denemedim yerse sizi bulup dakka başı dua ederim ben
Deletedmom_112 Annemommommy kızım için mercimek çorbası yapıyorum, biraz fazla yapacam piştikten sonra kızıma ayırıp geri kalanına tuz baharat atarım onuda biz içeriz ama yanına ne yapacağıma daha karar veremedim.
1Prensessannesii Annemommommy hahaha kız ne demek yeterki yesin bebiş mutlaka haber et deneyince çok merak ettim 😂❤️