hogwarts Momonlyn ben daha açmadım İstanbul’da yaşıyorum ama sanki bugün açılır gibi gece de baya soguk oluyor
Tiredwoman Momonlyn benimde kızım 16 aylık valla özellikle akşamları çok soğuk oluyor gündüz ama güneşliyse hava kapatıyorum evim çok güneş alıyor gece yatarken açıyorum tekrar
Momonlyn Tiredwoman Açıp kapatmak daha da çok kötüymüş ondan açmıyor benim ki. Fatura konusunda açıp kapatmak iyi değilmiş 🫠
Tiredwoman Tiredwoman termostat taktırmak istiyorum aslında eşim geçen yıl takacaktı sağolsun takmadı yine söyliycem bakalım öyle olursa hiç açıp kapatmam evet açıp kapatmak daha fazla yakıyor diyorlar
aktifmaya Momonlyn Bebeğim var olmasa yakmam daha da mecburen yanıyor ve soğuk gerçekten gitti paracıklar😭😭
Vera1810 Momonlyn açtık hasta olup hastaneye vercem parayı dogal gaza verırım gecen ay sadece 2.000 tl kızıma hastane masrafı gıttı. Eşimde sıcağı sevmez açmak istemedi ama açtırdın onlaırn bedenleri ile bizimki bir degıl ki
sarmaliklahana Momonlyn İstanbuldayız. Kızım dün üstü acık yatmış bugün öksürük hapsırması var. Sabah actık bismillah dedik 💥😬 13 aylık kızım.
Cihangiriinannesii Momonlyn İstanbul’da yaşıyorum hala direniyorum açmamak için 😀 Bu sene çok zamlı olacağı söyleniyor vallahi korkudan açamıyorum
GgKk5454 @Momonlyn termometre yoksa edinin kesinlikle ben xiaominin kullanıyorum gece oda sıcaklığı kaç olmuş onu da geriye dönük takip edebiliyorum
Yorgunannee_dd Momonlyn daha açmadık klimayıda açmıyorum 14 aylık bebişim var birde 2,5 yaşında ikizlerim. Şimdilik iyi gibi bakalım haftaya açarız gibi izmir
_yusufunannesi_38 Momonlyn ben Kayseri Develi de oturuyorum ben açtim eşime kalsa actirmiyodu önce 7 aylık oğlum sonra 4 yaşındaki kızım hasta olunca açtırdı
Ocak2021 Momonlyn konum Ankara ve 10 gündür açıyoruz hatta ilk 2 gün açtıktan sonra fatura geldi normalde 130 liralarda gelirdi 220 lira geldi 🥲 biraz şaşırdık . 2 gün için 90 lira fark gelmişti bakalım 30 günde ne gelecek 🙃
Angelss12 Momonlyn 1 hafta oldu bizim de Ankara’dayıx site yönetimi daha yeni açtı yoksa ekim girdiğinden beri soğuk hava