Elifim_benim Sfybsfyb bize vermedi kan damlası bu aylarda başlanmasımı gerekiyo acaba gidince bir sorayım
Haticemustafa34 Benim bebeğimde 2 ay 21 günlük birkaç gündür inanılmaz baş parmağını emmeye başladı beni emip uyumak istemiyor parmağını emerek uyuyor ne yapmam lazım bilemedim
gokcedeniz Haticemustafa34 Ben emzik kullandım başta ne kadar tereddüt etsem de 2.ay ataklarında rahatlatan tek şey o olunca emzik verdim. Uykuya geçişi kolay oluyor bence tavsiye ederim ama sadece uykuya geçiş ve susmadın zamanlar da veriyorum
gokcedeniz Haticemustafa34 başta bizimki de öğürmüştü sonrasında meme hizama getirip memeymiş gibi verdim öyle öyle deneyince oldu bi kaç kez Philips Avent bizim emziğimiz
Sinemskrglu Elifim_benim bende aynı durumu yaşıyorum . Bizde de süt alerjisi ekstra çoklu besin alerjisi mevcut . İki gündür gündüz gece memede . Ve asla düzgün uyumuyor ⅚ dakika uyuyor . Ne zaman geçer bu bilen var mı
Elifim_benim Sinemskrglu Allah kolaylık versin biz şu an 5 aylık olduk atağın biri bitiyo biri başlıyo, uyku düzeni falan kalmadı
Ahe Elifim_benim benim kızımda 3 aylık şuan ve aynı dertten muzdaribim. Hem emmek istiyor hem de emerken bırakıp ağlıyor tekrar emiyor böyle bi döngüdeyiz. Allah sonumuzu hayır etsin