Minnakelifim Busragokceberra köftenin eve paket yaptırdık. Orda yediğimiz gibi asla değil evde pisti köfteler lastik gibi yiyemedik. Orda ızgarada pisliği için yediriyor kendini
Elfelf475 Busragokceberra vaka güvendiğiniz bir kasap bulup kendiniz alın köfteci Yusuf ucuz ve masum değil. Haberlere de biraz bakarsanız. Ben olsam yemem bedava bile verse.
hdemir86 Busragokceberra Hamileliğimden önce çiğ olarak alıp pişiriyorduk köftesini. Hamileyken bana bir tiksinti geldi hala yiyemiyorum. Karbonat kokusu ve tadı alıyorum.
Brokolilim Busragokceberra İlk zamanlar gerçekten güzeldi zaman geçtikçe her şeyini bozdu maalesef beğenmiyorum artık.
Deletedmom_23 Busragokceberra Köfteleri güzel ama şahane değil. Daha iyisini yediğim için idare eder diyebiliyorum. Ama fiyatları çok iyi. Üstelik trendyoldan vs kilo işi söylemek iyi oluyor.
Fatma69 Busragokceberra gidemedigin zamanlarda cok iyi oluyor surekli buzlugumda var yemek olmayinc kurtaricim kofteci yusuf
Busragokceberra Fatma69 Ama bak bir çok kişi soya sosu ve kıkırdak olduğunu söyledi içinde haberin olsun