161525 Busragokceberra tahinli fıstıklı kaymaklı ekmek kadayıfı normalde menüde falan da yok sadece hamileligimde orda çalışan böyle yapabiliriz senin için genelde pek kişi bilmez ama güzeldir dediğinde yemiştim mutlaka deneyin onu
Busragokceberra 161525 Şimdi menüye eklemişler ama şöyle sadece ekmek kadayıfı küçük bir şey köfte salata patates bir de içecek o yüzden tatlısı guzel değildi tek geldi bir arkadasa tahin kaymak ceviz eşliğinde ekmek kadayıfı bu güzeldi
baloglusss Busragokceberra olduğumuz şehre yeni açıldı ondan önce başka şehire yemeye gidiyorduk o kadar seviyorum hangi mekana gidersek gidelim garsonlar çok ilgili çok hızlı her şey sıcacık sürekli aynı lezzet ben çok memnunum
Fatmana Olric11 ay bende yedim hiç beğenmedim öve öve öldüler bende köfte evde hep yaparım cok-da güzel olur öyle bisey sanıyodum ay yedim ama sırf para verdik die bide patatesin üstünde içli köfte vardı önün tadı da iğrençti tatlılı tuzlulu karışık bi tatlı güzeldi yedim eve geldim etler midemi bulandirdi geri çıkardım valla boşa gitti
Olric11 Fatmana İstanbul beylikdüzünde yemiştim siz nerde yediniz acaba yer yer farklı mı kimi beğeniyor kimi beğenmiyor. En güzeli evde yapılan gerçekten
Olric11 Busragokceberra yorumlara bakamadım 🥰 sehir semt fark ediyormu bilmem ama gerçekten nimete kötü demek olmaz ama çok kötüydü
Busragokceberra Olric11 ☺️☺️ dedin artık soya sosu varmış kıkırdak varmış araştırmak gerekiyor ama tadını sevdim
Elfelf475 Busragokceberra vaka güvendiğiniz bir kasap bulup kendiniz alın köfteci Yusuf ucuz ve masum değil. Haberlere de biraz bakarsanız. Ben olsam yemem bedava bile verse.
Keremikonunannesi Busragokceberra Köfteci Yusuf’un köftesini sevemeyen bir ben varım sanırım. Ara ara hep denemişimdir ki yerken sorun yok ama sonrasında midem ağzımda hep. Ama diğer ürünlerini kırmızı/beyaz et ya da tatlısı, sosu, ekmegi, ayranı vs hepsini severim.