Busragokceberra Duyulurum Bilmem ben yediğim koftecilerden çok güzel ve lezzetliydi beğendim evet sınırsız çay var ☺️
Busragokceberra sadeturkvatandasi Bu konu da bir arastirma yapmadım ama bakacağım lezzeti konusunda ben beğenmiştim ☺️
Zlm Busragokceberra benim kaynım çalışıyordu orda oda zorla çalışıyordu 😄😄 bütün çalışanları öyle sanırım çok yorucu imiş öyle demisti
Busragokceberra Deletedmom_68 Ekmek kadayıfı sadece isteyince çok güzel ama menü de gelince biz beğenmedik aynı ürün değil çünkü
Busragokceberra Ramoo__66 Yaaa deme öyle burda olsan alırım valla getirden getir bari ya da trendyoldan offf bebeğin canı çekti şimdi ☺️
Busragokceberra sarilaciver07 Biz gittiğimiz de o kadar yoğun değildi ama sonuçta hizmet sektörü ben de çalıştım mecbur güler yüzlü olmak gerekiyor bu işin gerektirdiği bir durum sürat asıp sert davranmak biraz hoş olmuyor
isimsiz___ Busragokceberra et suyu çorbasını da deneyin mükemmel favorim ama tabi gündüz vakti yiyin akşama içinde et kalmıyor 😂
Busragokceberra lalbg Allah Allah plastik gibi değildi benim yediğim yer Alanya da yedim çok lezzetliydi baya bir grupla gittik arkadaşlarla ☺️
lalbg Busragokceberra ilk zamanlar güzeldi. Şimdi tamamen fabrikasyona döndü. O yüzden sevemiyorum maalesef. Cidden nerde yesem plastik köfteler geliyo kesemiyorum bile. Pişmiş olsun diye 10 kez belirtiyorum içi çiğ geliyo🤦🏻♀️
DemetF Busragokceberra ben kendi ilk actigi yerde yedim ilk iznikte orada ki guzeldi evet ama yalova ve istanbulda da yiyorum arada ole ordaki gibi degil lastik gibi kofteleri
Busragokceberra aybikreis Bizim gittigimiz yerde ki hizmet iyi değildi ama köftesini çok beğendim Antalya da bir çok yerde yedim ama bu kadar güzeli yoktu☺️ şuan favorim
Snowglobe Busragokceberra hangi il. Aslında tatlısı çok meşhurdur. Kaymaklı ekmek kadayıfını onlardan başka güzel yapan yok
Busragokceberra Snowglobe Antalya paketli bir şeyde verdiler menüde olanı ama tek isteyen arkadaşlara kaymak tahin ceviz dökmüşler bol koymuşlardı
Busragokceberra Olric11 Var kız beğenmiyen hatta şuan da postumun çoğunluğu beğenmiyor ☺️ ama ben beğendim
Olric11 Busragokceberra yorumlara bakamadım 🥰 sehir semt fark ediyormu bilmem ama gerçekten nimete kötü demek olmaz ama çok kötüydü
Busragokceberra teacher54 Allah Allah bir çok kişi öyle demiş aynı ürün gitmiyor mu her yere ya da usta farkı mi var
Ramoo__66 Busragokceberra valla hiç beceremem amannn geçer hevesim eşim görevden gelince alır artık 😋🤭
Cookie Busragokceberra Köfteleri eskiden daha güzeldi biraz bozdular son zamanda ama kaymaklı ekmek kadayıfı ve patatesi favorim 😋