ArtHistory Busragokceberra köftesi, sosu, sucuğu ve patates kızartması hafif kızarmış ekmeklerle süper. Kahvaltısı özellikle kavurmalı yumurtası da güzrl. 1 tabak ile 2 kişi doyuyor. Tavsiye ederim.
Busragokceberra lalbg Allah Allah Alanya da yedim zaten iki tane var sadece güzel di ben çok beğendim belki orda o kadar çok olunca kalite de biraz düşme olmuş olabilir
Busragokceberra Ballkizimm Evet çay ücretsiz tirelice güzel gözüküyordu yemedik ama köfte zaten efsane☺️
Busragokceberra Cihangiriinannesii Arkadaşım da hamburger olanı yedi İstanbul’da köfte olarak gelince onun pismedigini düşündüğünü ve bu yüzden hamburgerin daha iyi piştiği için tercih ettiğini söyledi
SelimeliS Busragokceberra kofteleri haric diger ürünlerini tercih ediyoruz. Lastik gibi köfteleri malesef. Kahvaltisi favorimiz hem uygun hem doyurucu
Busragokceberra 161525 Deneyeceğim pirzolayi ama biz tatlıdan memnun kalmadım menüde gelen kadayıf ve tiramisu hiç güzel değildi ayrı gelen kadayıf güzeldi
161525 Busragokceberra tahinli fıstıklı kaymaklı ekmek kadayıfı normalde menüde falan da yok sadece hamileligimde orda çalışan böyle yapabiliriz senin için genelde pek kişi bilmez ama güzeldir dediğinde yemiştim mutlaka deneyin onu
Busragokceberra Luna_woman Arkadaşımda İstanbul’da pek sevmemiş o yüzden bunu tercih ediyorum demişti
hulya1406 Busragokceberra biz gittik çok beğendik köftesini filan.Hizmette çok iyiydi hızlı.Hatta görümcemde inşallah yarın işe başlayacak ☺️☺️
Busragokceberra hulya1406 Hizmet güzel değildi bizde zaten çok yorucu ve çok ayakta duruyorlarmis inşallah onun için hayırlısı olur
Honki_Ponki Busragokceberra oda buranın en ünlü köftecisi yusufla başa baş gider hep hınca hınç dolu olur belki açılır ilerde oda büyütür zincirini
Busragokceberra 66arasim Ya biz menü aldik çok kötüydü ama 2 arkadaşımız tek istedi onların çok daha güzeldi
Eylul20201 Busragokceberra bence hep aynıydı sizin gibi ilk başlarda bayılırdık. Ama zaman geçince gerçekten mideniz bulanıyor
Myfamilyy Busragokceberra bizim yaşadığımız şehirde çalışanlarıyla hizmetleriyle Güler yüzleriyle hepsi mükemmel insanlar çok güzel ilgi alaka var ilk defa gittim ve çok memnun kaldım ve aşırıııı hızlılardıııı 🌸