Merhabalar
Uzun olabilir.
17 aylık kızım beş gün önce havale geçirdi. Hiç bi rahatsızlığı yoktu biraz erken uykusu geldi o gün meme emmek istedi içerken uykusu Geldiğini fark edince üzerindekileri yatırdım üzerine ince yorgan örttüm hiç yaptığım bir şey değildir. Kendime çok kızıyorum üzerini çıkarmadım uykusu kaçmasın diye.
Uykudan uyandığında öylece gözü açık yatıyordu. Yanına vardığımda hiç kalkmadı normalde kalkar.
Hala anlamadım o anda uykusunu iyi alamadı diye düşünüyorum. Gerizekalı gibi.
Bir de ben elimi yıkamıştım pencerenin önünde oturmuştum baya serindi havada soğuktan geldiğim için bana sıcak geliyor sandım. Onu kucağıma alırken halsizlik vardı evet ama uykusuz kaldı diye düşündm hep. Sonra emmek istedi biraz emmedi. Oturdu. Ben panjuru kaldıracakken birden ağzı yamuldu titremeye başladı. Allah kimseye yaşatmasın. Ne yapacağımı bilemedim. Salona götürdüm hemen yatırdım ambulansı ararken ağzından köpük geldi yan yatırdım. Ama olayın şokundayım hala. Ambulans aşağı inememi söyledi. O sırada baygındı.
Ambulans ateşi ölçtü 38.2 dediler. Fitil koydular hastaneye gittiğimizde hala baygındı 38.8 gibiydi ateş (kulaç ölçümü).
Kendimi suçluyorum hepsi benim yüzümden oldu çocuğun uyandığında ateşi olduğunu anlasaydım biraz serinletseydim. Çok üzülüyorum neden böyle oldu diye. 4 gün hastanede kaldık ateş sebebini bulamadılar.
Yaşayan var mı böyle bi durum. Normalde korona geçirdi ateşi baya yükseldi ama hiç böyle bi durum olmamıştı. Sanırım çok kalın giydirip yatırdım o an ateşi birden yükselince tolere edemedi vücut. Hepsi benim mallığım yüzünden. Çok üzülüyorum. En korktuğum şey başıma geldi.