heomks1 Yasemin74 yazdığınızı okuyunca kendimi gördüm kızım 5 aylık ve aynı sorunu yaşıyorum geceleri 5 6 gibi uyuyor ben ondan sonra yapabildiğimi yapıyorum misafir geleceği zaman da eştim ve görümcem sağolsun hem hazırlık hem temizlik yaparlar bu konuda şanslıyım ama böyle olsun istemem tabi ki
Yasemin74 heomks1 yalnız değilmişim buna sevindim başkaları anlatıyo bana gelince ben hem iş yaptım hem çocuk baktım falan diye bana laf sokuyo kafama çok takıyorum bu yüzden
motheroftwoangels Yasemin74 önce kendini biraz rahatlat sakinleş ev işi önemli değil ev dağınık olunca kimse sana neden bu ev böyle demez diyemez kendini böyle şeyler için kasma ve biz ev robotu değiliz insanız olabilir yani. Ki hepimiz de yaşıyoruz bu durumu 😊
Yasemin74 motheroftwoangels motheroftwoangels ah keşke öyle yapabiksem birde okadar çok misafirim geliyoki bitmiyo yani bişeyde diyemiyorum yanlış anlarlar diye bunaldım cidden
g-k-s0212 Yasemin74 oğlum 3 yaşını dolduracak inan ben de yapamıyorum. Çocuklu ev diye boşuna dememişler. Anneler durmaz ama yapılan iş göze görünmez. Anlayacağınız; 3 yaşta da durumlar aynı. Her şeye yetişmek mümkün değil. 🙈
Yasemin74 g-k-s0212 bi umut büyüyünce düzelir diyordum ama ozamanda aynı oluyormuş bizim bu koşuşturma bu bebeleri evlendirince bitecek sanırım 😁
Beyzarell Yasemin74 bebeğim 1 yaşında benim de aynı şekilde üstelik geceleri de uyumuyor uyutmuyor. Gerekirse misafir kabul etmeyin gerçekten sizin sağlığınız ve psikolojinizden değerli hiçbir şey yok hepimizin evi aynı durumda emin olabilirsiniz
Yasemin74 Beyzarell inan ben çağırmadan geliyorlar kapıma gelenede gelme diyemem gelince birde gözler fır dönüyo sanki akşama kadar yatmışım gibi
motheroftwoangels Yasemin74 öyle düşünmeyin neden yanlış anlasilasiniz böyle şeyleri kafanıza takip canınızı sıkmayın 🥰
UmutUmay Yasemin74 20 aylik oglum var 6.5 aylik kizim var ve ikisine de bi ugras bulup yapiyorum ve bi cok temizlik esyam da yok durumlarimiz biraz sorunlu oldugu icin inan gunde kac kere topluyorum kac kere temizlige girisiyorum ben bile bilmiyorum sonuc esim gelince hicbi sey yapmamisim gibi oluyor cocuklu ev gercekten zor. Sadece programli olarak daha hafifletiyorum kendimi cocuklarin hangisi kacta uyuyacak ne kadar is yapabilirim onlara ugras versem ne kadar dururlar bunlari hesaplayip oyle yapiyorum
Beyzarell Yasemin74 ay terbiyesizler ciddi anlamda ben komşularım dahil şu şekilde tanıtıyorum kendimi ben kimseye habersiz çağırılmadan gitmem kimsenin de o şekilde gelmesinden hoşlanmam laf arasında söyleyiverin anlayana, sonra gece uyumayan bir bebeğim var mecburen şu saatler arasında onunla birlikte uyuyup kendimi topluyorum(bu da demek oluyor ki şu saatler arasında müsait değilim uyuyor oluyorum) açık bir şekilde söyleyince etrafımdakiler de anlamaya başladılar kayınvalidem ve görümcem de dahil öğrendi saatlerimi 🤷🏻♀️ ne yapayım önce benim ve bebeğimin sağlığı
Sinem74 Yasemin74 al bendende okadar şöyle dip köşe temizlik yapıyım diyorum ve asla olmuyor bir süpürge açsam sukureder durumdayim
Yasemin74 Sinem74 öyle gerçekten okadar çok temizlik yapasım var ki anlatamam ama insanlara sadece keyiften yapmıyorum geliyor hep ben şöyle yapyorum hep byle yapyodum diye kendilerini ovuyo
ArelRoni Valla bacım bizdede durum aynı bebeğim 15 aylık haylen aynı alışmamız gerek sanırım Veya bazen ben bebiş gece uykusuna yatınca işlerimi hallediyorum sabah uyanınca ev temiz oluyor
Firdevsibici Yasemin74 benim bebeğim haftaya 2 aylık olacak bebeğim gündüz uyuduğu zaman bile kolum kalmıyor ki iş yapayım sürekli halsizim sürekli yorgunum bebeğim uyudukça benim de uyuyasım geliyor