Aysenurasit Merhaba kızlar rota aşısı hakkında bilgi verir misiniz ? Ağızdan damla şeklinde mi veriliyor ?
AysimaSmom Aysenurasit ağızdan damla olarak veriliyor dün yaptırdım. Doktorum rotatekin daha kapsamlı olduğunu onu yaptırmamı söyledi bende onu yaptırdım
Ndoruk AysimaSmom Sdka27 Kızlar bu aşı ağızdan veriliyor ya doktor yazıyor biz alıp damla şeklinde kendimiz mi veriyoruz yani.
Eymenenes AysimaSmom bizde rotateg yaptrdık siz de yan etki yaptı mı ve doktor size diğer dozlarını hangi aylarda yapılmasını söyledi
Kuzumveben Haticelif benim bebeğim 10 aylık baya oldu yaptirali yani fiyati degismis olabilir hastaneye yada eczaneden bilgi alabilirisiniz fiyat icin
Baharaytekin aslihaleninannesi yani ilk dozda olmamıstı ama dun 2. Dozun yaptırdık bu sefer oldu ama normalmiş
saeda Aşıyı kim yapıyor peki sağlık ocağındaki hemşire özel aşı diye sorumluluk alamam diyo çocuk doktoru bende yapmıyorum diyor kime yaptıracağım ben
Myagz saeda sağlık ocağı öyle bişey diyemez. Doktorunuz bi kağıda yazsın şu aylarda şu aşı diye kaşelesin. Sağlık ocağı o zaman yapmak zorunda yine de yapmazsa lütfen şikayet edin