nermins22 Merhaba her kese. Kizlar ilk ve diger dogumlardan sonra ne zaman adet gordunuz acaba?(Emziren anneler) Herkesde farkli olur biliyorum ama sadece merak..😊
twobabymommas nermins22 Merhaba ilk doğumumda 1,5 yıl sonra regl oldum.. 2. Doğumum bebeğim şuan 5 aylık henüz olmadım arada bir lekelenme oldu ama ne olduğundan emin değilim😬
Sibel3455 purplemelon evet ya çok rahattık şimdi adet olduğum zaman sütümün azaldığını hissediyorum, sizdede oluyor mu
DDilara Sibel3455 benimde 2.5 ayim doldu ve regl oldum gerçekten sütüm azaldı. Ne yapacagimi bilemez haldeyim.
Alparslan616161 Sibel3455 adet olunca bazı annelerde acı olur süt bazılarında azalır bazılarında adet süresince kesilir benm sütüm kesilmişti 7 gün boyunca
Sibel3455 DDilara adetliyken oluyor sadece, bende normal zamanda olmuyor, adetliyken gögsüm yumuşacık oluyor
Erbear nermins22 kırk başı oldum kirkimdan snra üç gün oldum snra olmadım emziriyordum hamile kaldım bebegim beş aylık 15 haftalık hamileyim 😂😂
Devranmoms Erbear yaa bende ilk dogumum sezeryanla 4 ay sonra oldum bu ay olmam gerekiyodu olmadim gecikti çok korkuyorum 🙈
yaseminsahin14 nermins22 8 haziran da doğum yaptım ilk regl imi 26 ağustosta hemen sonra 6 eylül de tekrar oldum 3. Hala olmadı 2 kere test yaptım negatif, emzirmeden kaynaklı Bi durum mu yoksa testte görünmeyen bişey mi var 😕
Erbear Devranmoms valla bn normaldede adet olmadığım için hiç ihtimal vermiyordum ilki tedaviyle olmuştu hemen arkasına hamile kaldım 😂😂