eymenim1405 Kızlar mayısta doğum yaptım 40im çıktıktan 1 hafta sonra adet oldum en son 2 ağustosta adet oldum ama şuan 3 gün gecikti baştan adet görüp sonradan adeti kesilen var mı korkuyorum hamileyimdir diye🙄
Dilara55 eymenim1405 merak etme ilk 1 sene düzensiz olur zaten vücut kendini toparlayan kadar kendinizden eminseniz sorun yok 😘
Devushka eymenim1405 bende aynıyız 1 mayısta doğum yaptım 40 gün sonra aradan bi hafta geçti ilk adetimi oldum sonra 5 temmuz geçen ay 4 ağustos bu ay da bekliyorum işte bugün yarın olmam lazım bizde prezervatifle korunuyoruz insan ister istemez korkuyor 😣
Alyaduru eymenim1405 ilk 9. Ayda oldum düzenliydi 5 aydır bu ay bi hafta gecikti galiba stresten oldu
eymenim1405 Sevim07 evet prezervatfle Dilara55 ya korunuyonuz eşimde eminim diyo valla bilemedim daha bebeğim 3 buçuk aylık 😐
Dilara55 eymenim1405 dediğim gibi ilk 1 sene düzensizlik oluyor stres yapma ondan dolayı da gecikme olabilir Rahat ol 😘
Devushka eymenim1405 bilmiyorum valla yüreğim ağzımda daha öncede hapla hamile kalmıştım çok korkuyorum bide sezeryanlıyım
Busraasaf eymenim1405 ayno sorun bended var ya oğlum 16 maysta doğdu ağstosun 4 ilk adetdim bu ay olmadım korkunuyorz çok korkuyorm hamileysm diye ama ben bekarkende adet düzensizliği yaşıyodum kendimi bununka avutuyorum
Busraasaf eymenim1405 ayno sorun bended var ya oğlum 16 maysta doğdu ağstosun 4 ilk adetdim bu ay olmadım korkunuyorz çok korkuyorm hamileysm diye ama ben bekarkende adet düzensizliği yaşıyodum kendimi bununka avutuyorum
eymenim1405 Busraasaf canım bende test yaptım negatif çıktı galiba düzensiz olcak artık benimde doğumdan sonra öyle oluyormuş
Busraasaf eymenim1405 hemen test aldm sabahı bekledm ilk idrarla net çılsın diye çok şükür negatif çıktı eşim korunduğu halde şüphe duyduk yarın gidip spiral taktırıcam bu korku bana yeter😂☺☺☺