BARTUMOM Laden bunlar şimdi orjinalmi geçen hafta pazardan aldım 60 tl ye hiç marka takıntım ve bilgimde yoktur beğendiğim için aldım yani fiyatıda iyiydi
Laden yagmursen bilemiyorum ama emek hırsızlığı gibi geliyor bana. Üretiyorsun ve markanın etiketini kullanarak satıyorsun🤓 Evet fiyatlar konusunda çok haklısınız. Geçen yıl 30 liraya aldığım ürünü 250 liraya gördüm yahu
yagmursen Laden evet emekten ve kaliteden fazlasını istedikleri için bana o da haksızlıkmış gibi geliyor millette ne yapsın replikalara yönleniyor, eskiden orjinaline verilmeyen fiyatları replikasına, sözde ihracat fazlasına veriyor..
Laden baloglusss aynen öyle. Daha görür görmez zara bu ürünü hayatta üretmez diyorum mesela. Zaranın bir stili var. Bazı şeylerini etiketi görmeden bile anlayabiliyorum bu kesin zaradır diye🙈
Laden Aykuzum yani marka takıntısı değil de benim şahsi düşüncem şu. Waikikiden 200 liraya alacağıma 50 daha koyar zara alırım yıkar yıkar giydiririm diyorum. Çünkü gerçekten çok ama çok kaliteli kumaşları. Ve inanır mısınız kış başı waikikide montlar zaradan daha pahalıydı. Waikikide 650 liraydı zaradan 430 a almıştım ben🫠
Aykuzum Laden bunu anlarım doğru söylüyorsunuz bende hm den zaradan mangodan aliyorum indirim kovalıyorum fiyatlar zaten uçmuş durumda heryerde sadece üzerinde zara etiketi var diye çakma ürün almam diyorum🥰
Laden Eylul20201 istanbuldaysanız ramide çok satıyorlar ama orijinal mi bilemiyorum yakından görmedim hiç
Eylul20201 Laden Rami pazarı nerde oluyodu tam olarak 😀bizim burdada var Zara ürünler ama aşırı pahalı 300-400 60 TL diyince bayan baya iyi geldi
Laden Eylul20201 ramide sosyete pazarı var. Pazartesi günleri kuruluyor. Fakat orasıda pek ucuz değilmiş☺️
BARTUMOM Nurahsen09 aynı tazgahtan lc wakikinin urunlerinide aldım 40 tl ye ve şuan sezon olan ürünler hepsi etiketli barkodu okuttum gercekten orjinal aynı ürün mağazada 130 falandı anlamadım bende