M_duru Merhaba kız anneleri bebeğinizin kulağını nezaman deldirdiniz biz bu konuda kararsız kaldık sizden biraz bilgi alalım
Asyaveannesi04 M_duru çok gerekli birşey değil aslında beden onun bedeni bunun kararını büyünce kendisi vermesi adına derdirmeyeceğiz
Canss3535 12 aylik dün gittim delirmeye sonra vazgeçtim 🤣 17 18 aylıkken deldirmeye karar verdim ilkbahara dogru
Deniz3520 Snm_arya Herkese saygı duyuyorum ancak ben maalesef asla cesaret edemiyorum o kadar şart değil diyorum büyüdüğünde kendisi acısına dayanabildiği zaman deldirsin diyorum
M_duru Snm_arya küçükken kıkırdağı çok ince olduğu için az canı yanar diye düşünüyorum ama kararsızım
Snm_arya Deniz3520 ben eski usül deldirdim canım iğne ile acı hissetmedi bile o kadar az ağladı ki hemen sustu delen kişide çok önemli tabi ve iyiki deldirdim
Superstar_00 Deniz3520 Bende kendisibe bırakıyorum çünkü kendim annemlere keşke benimkini deldirmeseydiniz demistim o yüzden ayni duruma maruz kalmamak icin kendisine birakiyorum.
Snm_arya M_duru hiç bir şey olmadı canım kanamadı bile ilk bir hafta yorgan ipi takılı kaldı sonra direk küpesini taktım ama hergün krem sürdüm sürekli ipi oynattım kulağına yapışmasın diye
ballilokmamMm 9 aylık 2 gün önce deldirdim çok az ağladı çokta yakıştı prensesime. Ya bakımı nasıl olur tecrübeli kişiler yorum yapabilir mi
1prens1prensess ballilokmamMm 2-3 gün vazelin sür küpeyi çevir aklına geldikçe yapışmasın sonra hemen düzeliyor zaten
M_duru Snm_arya anladım bı sorup arastirmam lazım buralarin yabancisiyim bı soriyim ben hijyen önemli