Ecem2501 Zhrrl boool bol su için ve şunu unutmayın en önemli süt artırıco bebektir🙂bebek ne kadar emerse sütünz o kafar artar. Emzirme sonrası elle sağım yapabilirsiniz başka hiçbir şeye gerek yok inanın🙏❤️
Boraninannesii Zhrrl benimde sütüm çok az geliyordu hatta bebeğim sarılık oldu diye korkumdan aç bırakmamak için mama verdim iyice azalmıştı kendimce yaptıklarımı söyliyim tam olarak ne şu iyi geldi diyemem belkide ısrarla emzirdiğim için de arttı bilmiyorum ama belki bir faydası olur Hurma Lactamil süt arttırıcı çayı kuşburnu-rezene-anason-ısırgan karışımı tadında kokusuda güzel bir bitki çayı Fındık ve badem Petibör bisküvi (çaya banarak :) ) Kayısı özü sulandırarak içiyorum Ve tabiki bol bol su Umarım faydalı olur
Elfyvs Zhrrl aynı şeyleri yaşıyorm bestlak damla humana çayı solgar tablet motillum tablet hurma bulgur bol bol su içme düzenli sağım yapmaya çalışıyorum her şeyi denedim ama benm artmıyor bir türlü bebişte sadece gece zar sor uyurken 1 defa emzirebiliyorm ama olmayınca da olmuyor
MuhendisanneBusra Zhrrl ben galactago neo kullandım faydasını gördüm birde en güzel süt artırıcı uyku kesinlikle
-Ozge- Zhrrl sezeryan doğumdan çok korkuyordum bebek kakasini yapınca acil sezeryana alındım doğum stresi vs. Derken sütüm gelmedi ucumda yoktu ememiyordu bebeğim sonra sağmaya başladım ama iki memeyi aynı anda sağdım günde 3litre su+komposto rezene kayısı çayı vs. Ictim birde etkisi varmı bilmiyorum ama tahin pekmez ve tahin helvası çok yiyordum zaten sürekli bir tatlı krizim vardı yeni doğum yaptigimda toz şekeri bile kaşıklamak istiyordum helva tabağı elimde geziyordum. maşallah çok güzel arttı sütüm pompadan kaynaklı ucumda çıktı sütte kendiliğinden gelince pompayı bıraktık emmeye başladı. Suan 10bucuk aylık oldu hâlâ göğüs pedi ile geziyorum öyle söyleyeyim. Su icmeyide akşamdan 1bucuk litrelik 2 şişe hazırlıyorduk odaya hep gözümün önünde olunca o 2 şişeyi akşam olmadan bitiriyordum
Yeniannelik Yiyip içtiklerimizden sadece su süt yapar o yüzden sizi susatan herşey de süt yapar..komposto, tahin, tatlılar, malt içecekler, damlalar hepsi sizi susatarak etki gösterir..mesela bestlak başladım en önemli etkis acayip susuyorum sayesinde..sütüm de arttı gibi böylece
Fadime4242 Zhrrl solgar bira mayası öneririm. İlk içer içmez göğüslerim şişti çok etkisi oldu. Ayrıca bulgur, hurma, incir de artırıyor :)
DunyamMavi Zhrrl benim O şekildeylen arttı. Her emzirme sonrası 15 dk sağım yaptım sonralarda 5 dkya düşmüştü çünkü ikinci süt geçişi başlıyordu artık. Ve süt yapan her şeyi tükettim soğan bulgur malt hurma incir vs ne varsa yedim iki hafta sürdü bu sürede sağarak biriktirdiklerimi verdim. Mama vermeden geçti. Bi hafta çok güzeldi süt çoğaldı. bıraktım her şeyi gene azaldı şimdi tekrar başladım ve bu sefer bırakmıcam hep devam etcem. Temas derneği postuma bakabilirsin detaylı yazdım her şeyi.
Kuzeymomss Zhrrl su, sağlıklı beslenmek artı olarak rezene çayı ve emziren anne çayı kullanıyorum. Benimde sütüm o kadar azdı ki çok şükür çoğalmaya başladı. E birde sağım yapmak
Acee Zhrrl oncelikle beslenmene cok dikkat et canim bol su ic ve olabildigince sïk emzir yada sag ne kadar cok sagarszn gogsunu uyarirsan oyle oyle cogalir ben bebegimi ilk ay her saat emzirdim 2 aydan sonra 2 saate cikardim rabbime cok sukur bebegim 3 aylik ve sadece emziriyorum sutumde yetiyor hatta kilosu fazla bile😊ama kizlarima yetemedim malesef🥺ilk kizimi 15 ay emzirdim basta sutum yetmiyodu mama takviyesi ile yapiyodum ama mamayida istemiyodu zorla siringa ile yapiyodum ikinci kizimi 1 bucuk ay emzirzbildim 🥺
baharow Zhrrl her seferinde sutun gelmese bile 15 dk dha sag. Ve sık sık yap bu işlemi. Sürekli iki saat beklemk zorunda değilsn
Damladuru01 Tahin pekmez bestlak damla humana çay bide e bebekte malt içecekler var bunları kullanıyorum ama en çok faydayı tek başına tahin pekmez den gördüm
Mslmkbr Damladuru01 merhaba malt içecek dedinizde bende gecen ebebk te gördüm ama helal degilmi tereddüte kaldım içeriği helal mi acaba
Ezgiii27 Öncelik bol su ve dinlenme. Uyku da çok artıran bir etken tabi fırsat bulursak:) Besin olarak laktozsuz süt, humana ve hipp in Still tea, tahin, pekmez, yulaf ezmesi, havuç, dereotu, bulgur pilavı etkili oluyordu
Kendineanne Zhrrl laktozsuz sütü ısıtıp içine kimyon döküp içiyorum sütümü arttırıyor kimyon deneyebilirsiniz umarım işinize yarar. Bebeğim sekiz aylık olacak hala aç bile kalsam yapar içerim süt yapar
zypbdy Zhrrl Sütlac yiyin, tarcınlı süt için , Papatya Cayı için günde en az 2 fincan. Sıklıkla emzirmeye bakın yinede olmadı sağın sıklıkla
Zeynep_Duru2022 2prnses1prens bol bol su en önemlisi bulgur tatlı da çok arttırıyor doktorum önerdi çok faydasını gördüm şükür
Deletedmom_25 Zhrrl valla ben max 2 defa sağıyorum bi de bebek uyurken emio 10 dk sütüm yetiyor bol incir tüket günde 2-3 adet bir de su iç ve şöyle sütüm bitecek mi yetmiyo diye düşünme hep sütüm yetiyor kızım böyle şeyler düşünmee vs diye kendini motive et