masterana0 Bebişler kaç aylık? Hadi gelin bebekleriniz en çok hangi ek gıdayı severek yiyor? Bu postta konuşalım👇🏼
TheBaby masterana0 Kurabiye Makarna Pilav Peynir Yoğurt Yumurta Patates köftesi Börek Tarhana ve unaşı çorbası Karışık meyve Ama en çok yoğurt ve peynir
hilalyalp_35 TheBaby kızım yogurt ve peynirden nefret ediyor ogluma yedirecegim dedim ilk basladıgım yogurttu igrenerek yiyo
Azramina 10 aylık . Tatlı gıdalar hariç çoğu gıdayı seviyor .keçiboynuzu özü ile pankek yaptım ağzına sürmedi 🤭. Favorisi yoğurt , et ve balık , zeytin vb . Damak tadı tıpatıp ben . 😍
Ervakusss Azramina keçi boynuzu bebeklik döneminde verilirse erken ergenliğe neden oluyormuş. Ben bi ara vermiştim az az, kestim artık vermeyi
Masal-33 Bkalcik benim de bebeğim yeni 9 aylık oldu köfte ve makarnayı nasıl veriyorsunuz tarif alabilir miyim
Mrvll Verdiğim şeyleri yedi şimdiye kadar fakat en çok yogurdu sevdi,yogurda hayır demez. Birde meyvelerin sularını (mandalina, üzüm gibi) kaşıkla verince heyecanla diğer kaşığı bekler
talula Bizim ki 14 aylık ama en başından beri en sevdiği mücver. Patatesli yumurta yoğurt domates yayla çorbası 😀