Alperenimm Kızlar oğlum 2ay 6günlük geceleri ne kadar zamanda bi kaldırıp emziriyosunuz ilk doğduğunda dr 2saatte bi emzr dedi ben ilk ay öyle yaptm şimdi 3saatte bi emzirmek için kalkıyorum siz ne kadar zamanda bi kalkıyosunuz
HKyhn Alperenimm valla oğlum her uyandığında kalkıyordum. Sarılık riskiniz falan yoksa Bebek ne zaman uyanıyorsa o zaman emzirin bence
Ebruferit Alperenimm ben 3 aylık oldu bıraktım kaldırmayı kendi kalkiyordu siz bi dikkat edin takip edin kendi kalkiyorsa kaldirmaniza gerek yok ama yine de 4 5 saati gecormeyin
oglumveannesi Alperenimm ben dokunmasam 6 saat uyuyor o yüzden kıyamayıp aç kalmasın diye 4 saati geçirmemeye çalışıyorum, tam uyanmıyor zaten, uyuyarak emiyor , 5- 10 dk emip sızıyor
Gksaksl Alperenimm İlk 1 ay 2 saatte birdi 1. Ay kontrolümüzde artık uyandırmana gerek yok kendisi acıkınca uyanır öyle beslersin demişti. Bizim ki alışmıştı sanırım 2 saatte bir acıkır ağlardı. Şimdi 4 aylık oldu yeni yeni 3 4 saatte bir kalkmaya başladı.
Alperenimm Ebruferit kaldırıyorum ama uyanmıyo uyanmadan emiyo bıraksam sanki baya uyicakmış gibi bende 2saate bi kaldırıyodum
Alperenimm 41hamile geçen 1de emzrdim uyuya kalmışım kalkmamışım 4buçuga kadr uyumuşuz uyanınca vicdan yaptm açlıktan ölcek dedim kendi kendime ama ağlamadı yine ben kaldırdım
Alimmmm oglumveannesi maşallah maşallahh maşallahhh Benimki saat başı uyanır ve uyandırır beni zombi gibi geziyorum artık 🥴
Tuba Alperenimm oglum 1 aylik olunca kaldirmayi biraktim ben. kendisi her 2-3 saatte bi emmek icin kalkiyordu zaten
SelmaYakup Acıktığında kalkar 9 aylık oğlum 1 saatte 1 kalkıyor benim gibi olma ne zaman uyanirsa o zaman emzir.
[silindi] Alperenimm uyuyan bebegi uyandirmak dogru degildir sarilik vs yoksa, doktorum 2 aylik olunca 6/8 saat araliksiz uyuyabilir dokunma dedi tabi bizimki 4/5 saat sonra uyaniyo emmek icin ve tekrar uyuyor
Alperenimm [silindi] çok şükür sarılık hiç yaşamadık, demek 6/8 saat uyanmayabiliyolar acıkmazlar mı yaa kıyamam o kadr saate
Masalim Alperenimm canim 40 sonra ne zaman uyanirsa o zaman emzirdim 4 saat uyuduguda oldu bes saat uyuduguyda kilosuda cok iyi hic uyandirmadim yani ne zaman acikirsa o zaman
Gksaksl Alperenimm Başlarda öyle oluyor evet. Eğer erken yatıyorsa mesela benim oğlum 10 yatıyor ben 1 e doğru yatıyorum en geç yatarken kaldırıp emziriyorum ki ben tam uyuduğumda kalkmasın diye. Onun dışındaki kalkmalarını kendi kalkıyor bazen 2 saat sonra bazen 3 saat sonra.
Arascyln Alperenimm 2 aylık bebek 6/8 saat bekletilmemeli. 4 saati aşma bence çok küçük zaten hemen yoruluyodur ne kadar eme bilir ki 6/ 8 saat bekleyebilsin.