123PrensAnnesi123 Kizlar bilgiisi olan varmi yeni haber duyan felan verilmez diye duydum ama sizce dogrumudur ?
123PrensAnnesi123 Eminerd polislere veriliyor bekcilere bile meslege yeni basladiklari halde tabiki herkes hakediyor ama bana sorulursa askerler daha cok hakediyor en buyuk yuk onlarin uzerinde bencede verilmeli
RainOverMe 123PrensAnnesi123 yanlıs anlasılırsınız🤗 kotu nıyetle soylemedıgınızın kanısındayım. Herkese verılse keske🤗 bence askerlere de verilir ki polıslere daha yuksek dedıler dusurduler antın kuntın işlerle. Sızınkı daha yuksek olur sanırım, şimdiden güle gule harcayın🤗🌺🙏🏻
MinikPrensesannesii Elfbsra 27 bin tl verilecek kasımda 3 yıllık promosyon toplu verilecek egm personeline
momybaby MinikPrensesannesii bunlar oyle sanıyor. fesat ve kotu kalpli cunku. bekcilerin sabaha kadar disarda dondugundan, sarhoşu pisligiyle ugrastigindan, ailesi ile kahvaltı etme lüksü olmadığından, gece uykusundan mahrum oldugundan haberi yok tabi. yazık
123PrensAnnesi123 MinikPrensesannesii evet yatmiyor bitanesi de benim abim ki ben o kelimeyi o manada soylemedim herkes hakediyor kesinlikle bu parayi ama askerlere verilmemek haksizlik degilmi sizce?
Limonzeytin41 MinikPrensesannesii valla yanlş anlamaynda yaşadğmz yerde bekçiler sokağa bile çıkmıyolar karakolda oturuyolar hep olaylar falan çok oluyo ama onları görmek pek mümkün değl buralarda. Heryer aynı olmayablr ama bızım burada öyle durum
123PrensAnnesi123 momybaby sen beni nerden taniyorsunda boyle bi yorumda bulunuyorsun bos konusma bence giripte kotu enerjini atma ortaya almamalilar demek istemiyorum herkes alirken bize haksizlik yapiliyor demek istiyorum anladin hee bide o bekciler dedigimde bitaneside benim abimm neler cektigini ben iyi biliyorum siz kendi derdinize bakin
Havvakck momybaby alnından öpesim geldi bu sene kaç bekçi şehit oldu haberi yok bekçilere bile diyo bileymiş yazma şekli bi hadsiz
joyfulmom momybaby Fesat ve kötü kalpli damgasını iki dakika da yapıştırdiniz ohh maşallah. Kusura bakmayın da silsile denen bişey var jandarma ile bekçi bir değil. Yaptıklari iş yükünü anlatmışsıniz da gülesim geldi. Sarhoş pislikle uğraşıyormus yok kahvaltı yapamiyormus. Adı üzerinde bekçi gece calisir ve bunu mesleğe girerken bilerek giriyor kimse zorla o mesleğe sokmuyor burda acıtasyon yapmaya gerek yok. Jandarma sarhosla pislikle uğraşmıyor gelin doğuya bakalım nelerle uğraşıyor psikolojiniz dayanacak mi gelin görün… Birde gelmiş fesat kötü diyor. Bekçi ile jandarma eşit mi? Değil 💆 olamaz da …..
Goktugmom_ bbosphorussss bu promosyon u bankadan maaş alan herkes alıyor sadece bu yıl ay ay degil toplu alacağız ve banka bizim paramız ile iş yapıyor
MinikPrensesannesii 123PrensAnnesi123 verilip verilmeyeceği konusunda bilgim yok. Verilmesini tabi ki isterim benm kardeşim de askeri personel ama bekçilere bile cümlesi küçümseme gibi algılanıyor.
123PrensAnnesi123 Havvakck yaa onu demek istemiyorum off demek istedim herkese verilirken bize olan haksizlik bu
Havvakck 123PrensAnnesi123 onu cimere yazın hanımefendi bekçilere bile deyip hiçbi devlet kurumunda çalışan kimseyi küçükmseyemezsiniz
bbosphorussss 123PrensAnnesi123 şüpeli şeylerden de uzak durun deniyor ben de çok iyi bilmiyorum açikçasi dinim bilgim yetmiyor ama genel olarak bi kac hocadan duyunca yaziyim istedjm
123PrensAnnesi123 MinikPrensesannesii takıldığıniz yer sadece orasi farkindamisiniz devamini okudunuzmu kimseyi kucumsedigim yok iki gram dunyada kimse kimseden ustun değil