scooby-doo Merhaba herkese iphone 11 telefonum garantinin bitmesine 1 ay kaldı fakat pil sağlığı %84 şuan.apple servise götürsem ücretsiz değişim yapılır mı?bu şekilde yaptıran varmı?
Fenty scooby-doo Ücretsiz yapmazlar 300 500 e yapacaklarını sanmıyorum daha fazladır eğer Apple’ın kendi servisine yaptıracaksanız.
Mybaby33 yasacmalamalo bende iPhone 11 kullanıyorum çok memnunum gerçekten hakkını veriyor özellikle fotoğraf çekmeye ilginiz varsa :)
scooby-doo yasacmalamalo çok memnunum fotoğraf falan süper hiç sıkıntım olmadı ama galiba bu ios 16 da pili sömürüyormuş okuduğum kadarıyla
scooby-doo Fenty 1399 tl imiş apple serviste pil değişimi apple ile görüştüm bugün büyük ihtimalle ücretli değiştirirler ama siz yinede servisle görüşün dedi müşteri temsilcisi
Tugce Seloselo Komple telefonu değişim kampanyası ile Apple’a satınca 50 euroya sayıyorlar ama 🙈😂 apple da adil değil demek.
scooby-doo Tugce tabi firmada büyük ihtimalle bunu hesaplıyordur yani 2 yıl içinde 500 şarj döngüsünü doldurmamış pillerin değişimini sağlıyormuş ben bugün sorgulattım 540 kere şarj etmişim 23 ayda
Tugce scooby-doo Ürün kaynaklı sorun olması ihtimalini gözetmiş o halde. Sizin adınıza bir tüh dedim. Ucu ucuna kaçmış. 🙂
scooby-doo Tugce aynen 500 kere altı olsa ce batarya bozuk olsa çok iyi olurdu yapıcak bişey yok bi sorucam servise yinede şansımı deniyim ☺️
scooby-doo Meryem111 normalde youtube da videosu var pil döngüsü diye ordan bakarak yapmaya çalıştım ama o seçenek bende çıkmadı apple a bağlanıp öğrendim bende
Arencik 8 ay oldu telefonu alalı %92 ye düşmüş pil sağlığı neden böyle ios 16 dan sonra daha çabuk oldu sanki
Derenn1 scooby-doo garanti süresi bitse de devam da etse ücretsiz bir pil değişimi olmuyormuş Servise gönderdiğiniz de ücretini siz ödemek zorundasınız maalesef 1400 tl şuan güncel fiyatı
Melake scooby-doo benim 8 plus benmde değişmesi lazımmış sarjda az gitmeye basladı artık :( telefon kadar ücret isticeklerine eminim
Alse35 scooby-doo iki hafta önce 7 plus için 1080 lira gibi bir fiyat aldım izmirde başarı servisi kampanya yapmış 750 ye değiştirdim Apple müşteri hizmetlerini aradığında servis adresleri ve fiyatları hakkında bilgi veriyorlar yarın ara istersen