1blog_meselesi Sağlık ocağındaki demir ve vitaminlerde paraben olduğunu öğrendim ve araştırarak orzax ocean yeni nesil demir ve vitaminini aldım. Kullanan var mı. Bugün oğlum iki kere çok fazla miktarda kustu.
livanurvealpinannesi61 1blog_meselesi ocean Microfer de sodyum benzoat ve pancar şekeri var içeriği temiz değil..
1blog_meselesi Hanim58 yani kusmayı bırakmıştı ona bağladım. Güvenemiyorum hiç bir şwkilde. Şifa mı veryorum zehir mi diye kendimi yiyorum
Hndealnathn Hem d vitamini hem kan damlasını kullandım kızıma 1 yasa kadar hiçbir olumsuz durum yaşamadım kizimda
1blog_meselesi livanurvealpinannesi61 benimki microfer mi acaba. Yani öbürlerinde neler neler var pancar şekeri Bi masum geldi. Siz ne kullandınız
livanurvealpinannesi61 1blog_meselesi ocean da önceden sodyum benzoat yoktu yeni eklendi. Sodyum benzoat çok zararlı. Ben kullanırken içinde kimyasal yoktu ocen kullandım ama hiç etki etmedi kızıma bestiron kullandım ben bestiron daha iyi ocean dan içinde kimyasal yok hiç.
1blog_meselesi livanurvealpinannesi61 yaa niye öyle yaptılar acaba sinir oldum şuan o dediğinizde var mı peki zararlı made onu kullansam