Deeenizzz123 Bebeğim 6 buçuk aylık çok iştahsız doktora gittik ve kan değerlerine baktı B12 si düşük çıktı aynı durumu yaşayan anneler var mı neler yaptınız bu süreçte 😕
dlk1410 Deeenizzz123 Bizim dodex iğnesi verdiler kan verdik bu ay düzelmiş. Aylardır ilaçlar falan kullandık düzelmemişti iğnelerle düzeldi çok şükür. Benimki 18 aylık ama
Aloaveraaaa Deeenizzz123 benim kızımın da 8 aylıkken düşüktü dodex iğne kullandık şükür düzeldi. Şuanda da demir düşük onu canlandirmaya calisiyoruz
Jelibonsmom Deeenizzz123 Beslenmesi nasıl? Bizim de çok düşükmüş ya 7 ay 19 günlük iğne verdi bugün ilk dozu uyguladık
Deeenizzz123 dlk1410 çok geçmiş olsun Bi daha uğramasın hastalık inşallah🌸 bize doktor sprey verdi bir ay boyunca kullanmamızı söyledi sizde de iştahsızlık var mıydı varsa da düzeldi mi sonradan 🙆♀️
Deeenizzz123 Aloaveraaaa çok geçmiş olsun sprey verdi bize de umarım ile yarar çok iştahsız ek gıda süreci de başlayınca eziyet oldu bana
Jelibonsmom Aloaveraaaa Beslenmesi nasıl? Bizim de çok düşükmüş ya 7 ay 19 günlük, kaç günde düzeldi acaba
Aloaveraaaa Deeenizzz123 b12 eksikliği iştah sorunu yaşatır demişti doktor. Vitamin düzelince azda olsa yemeye başladı. İnşallah şifa olur miniğe💞
Aloaveraaaa aras41 degerini hatırlamıyorum Ocean mikrofer kullanıyorum. Bı buçuk ölçek şeklinde söyledi doktorumuz
dlk1410 Deeenizzz123 Düzenli kullanın çünkü ilerde daha kötü oluyor. Örnek biz 18 aylığız hala iştah sıfır
Deeenizzz123 Jelibonsmom biz ilaca başlayalı bir hafta oldu bitkisel Bi ilaç verdi sprey şeklinde onu veriyorum İştahı birazcık daha iyi gibi
Aloaveraaaa Jelibonsmom beslenmesi kötüydü 5 hafta boyunca iğne olduk sonra iştahı düzelir gibi oldu ama yine bozuk. Kilo almiyo yani kaç aydır. Sadece emmek istiyor. Doktora gittiğimde düzelmiş dozu demişti ama sanırım kızımın huyu yemek yememek
Jelibonsmom Deeenizzz123 bize iğne verdi. Peki doktor herhangi bi öneride bulundu mu acaba? Veya nedeni neymiş
Jelibonsmom Aloaveraaaa Diğer değerleri nasıl peki? Bi de iğneleri nasıl yapmayı önerdi? Tamamı fazla olur dedi, 5te 1 i kadar dedi bize ve hergün mü acaba yaptırdınız
Aloaveraaaa Jelibonsmom b12 demir d vitamini hepsi düşüktü. B 12 iğnesi haftada 1 kez yarım doz uygulandı. Şükür değeri düzeldi. Diğerleri hala düşük demir de sıkıntı yaşıyoruz hala. 1 ay sonra tekrar kontrol edilecek.
Jelibonsmom Aloaveraaaa Yaaa çok geçmiş olsun Demir için şurup mu verdi? Bize bestiron kan damlanın dozunu arttırmamızı söyledi
Aloaveraaaa Jelibonsmom bende ocean mikrofer kullanıyorum dozunu artirmami söyledi. Teşekkür ederim sizinde miniginize şifa olsun 🌸