Ysgl26 Kızlar 11 inde oğlum sünnet oldu..bugün itibariyle bardağı takmayın ve yıkayabilirsinşz dedi doktorumuz .Tamam da hala sarı akıntısı devam ediyo ,dikişler var. Bezi pipisine yapışıp acıtmaz mı canını bardak takmasak artık?
Barany Ysgl26 benim oğlum da 11inde oldu bize de 3 4 gün sonra takmayın bardak dedi ama ben takıyorum nolur nolmsz yarın kontrol var bakalım ne diyecek
demet57 Ysgl26 Konunun dışında ama bende yaptırmayı düşünüyorum, Nerede ve nekadara yaptırdınız acaba 🌼
Hilay34 Ysgl26 merhaba, biz de 10unda yaptırdık. Hiç bardak koymadık, 1 numara büyük bez ve krem kullandım hiç yapışma olmadı, 3.gün yıkadım
Narinbiranne Ysgl26 2 aylık olacaz bizde yaptırmayı düşünüyoruz haftaya ne gbi önlemler almamız.lazm ? Çok gazlı bebeğim normalde de ağlıyor sürekli çok skntisi olurmu
demet57 Barany Konunun dışında ama bende yaptırmayı düşünüyorum, Nerede ve nekadara yaptırdınız acaba 🌼
Yusufunannesi97 Barany T-annesi Gun bugun bizim sunnetin bardak koymaya devam etmelimiyim bilmiyorum cok agliyor hala EzgiFatihKerem
EzgiFatihKerem Ysgl26 merhaba biz de Eskişehir de yaşıyoruz dediğiniz klinikte bugün olduk sünneti çok ağlaması ve kusması var siz de de böyle durum oldu mu acaba
T-annesi Bende 5 gün bardak koydum doktor 2 günden sonra gerek yok dedi ama ben yine risk yapmadım çünkü sulu ve şiş duruyor, bir haftada toparladı zaten merak etmeyin
Ysgl26 EzgiFatihKerem yok canım bizimki maşallah ağlamadı ilk iki çişinde biraz ağladı sadece onun dışında sıkıntı yaşamadık şükür. Doktorla bi görüşün isterseniz kusma neden oldu ki şuruptan olabilir mi?
EzgiFatihKerem Ysgl26 bizimki çok bağırdı susturamadık şuan sustu çok şükür ama evet hep ağrı kesiciden sonra kustu içmek istemedi kucağımıza da alamıyoruz siz nasıl alıyorsunuz sürekli de yatmak istemiyor
Egeninincisi Hilay34 merhaba bizde 20 gün oldu sünnet olalı. Oğlum 20 aylık. Pipi ucunun mor olması normal mi acaba ?
Poyrazzz34 Bebekleriniz ne kadarlık hanımlar bende düşünüyorum sünnet ettirmeyi ama gazlı bir bebek 2 aylığız korkuyorum
EzgiFatihKerem Ysgl26 7.5 aylık kucakta olmak veya oturmak istiyor zor oluyor o yüzden biraz hayırlısıyla bizde atlatırız inşallah size de çok geçmiş olsun bu arada
Ysgl26 Narinbiranne bilemiyorum ki benim oğlum sünnet yapılırken de ağlamadı sonrasında da. Ama bazı bebekler çok ağlıyo. Büyüdükçe algıları açılınca daha da zorlaşıyo bi an önce yaptırın en iyisi 2 güne toparlıyolar zaten
Hilay34 Egeninincisi benim daha 5 gün oldu, hafif morluk kızarıklık var ama ne kadar sürüyor iyileşme süreci, 20 günde böyle olur mu bilmiyorum, doktorunuza danışın dilerseniz 🌸
Elif2409 Egeninincisi merhaba benim bebeğimde 22 aylık, cuma günü sünnet olacak. Zor oldu mu sizin için . Gece fln çok dönerek yatıyor bizimki nasıl yaptınız hep başında durup düz mü tutmam gerek. Tavsiyeleriniz nelerdir
burcuo EzgiFatihKerem Biz de dün yaptırdık, 6 aylık bizim bebiş de. Aynı şekilde kucak istiyor yere koyunca yüzüstü dönüyor. Doktorumuz bardak falan koymaya gerek yok dedi. Kremleri beze sürün üstüne kapatın dedi. Dün ilk iki çişte çok ağladı ama bugün iyiydi. Tabii tutarken de tedirgin oluyor insan
Ysgl26 EzgiFatihKerem 4 aya bi hafta vardı yaptırdığımzda 3. Gün oturabildi canı acımadan şükür. İlk 2 gün biraz zor geçiyo
EzgiFatihKerem burcuo geçmiş olsun size de hayırlsıyla geçsin gitsin inşallah benim bebeğim 1.5 saat aralıksız ağladı en son o kadar çok bağırdı ki uyuyakaldı ağlamaktan yoruldu yoksa susacağı yoktu ilaçları da kustu malesef bakalım gece nasıl geçecek
EzgiFatihKerem burcuo peki kakası değmiyor mu yapınca bizim malesef değdi ve hemen yıkamak zorunda kaldık