Hilaydakurt Kızlar biz önümüzdeki yaz Tatile gitmek istiyoruz yalnız otel fiyatları çok yüksek olduğu için polis evinde kalmak istiyoruz size sormak istediğim konu daha önce hiç bizim gibi yapan oldu mu ve memnun kaldınız mı
Dorukcugummm Hilaydakurt biz de önümüzdeki yaz polis kampında tatil yapmak istiyoruz ama daha vakit var diye arastırmadık açıkcası☺️
kenankaan Dorukcugummm Didimdeki kamp güzel bı arada. Ayvalık’ta da var, oranın suyu soğuk. Antalya lara’dakini de çok övüyorlardı, bi orayı görmedim
kenankaan Hilaydakurt İzmir konak polisevi, Marmaris polisevi, Didim polisevi, Manisa polisevi. Hepsinde kaldım iyidir. Bir otel gibi değil ama temiz ve güvenilir.
Dorukcugummm Hilaydakurt tatilköyü gibi😂 kendi plajı,restoranı vs varmış.Ben de hic gitmedim,merak ediyorum☺️ sanırım kura usulü yazılıyormuşsunuz.
HLmom Hilaydakurt polis kampına uzun süreli kalmak için kendi bünyesinde isim yazdırıp başvuru oluyor çıkarsa kalma hakkınız oluyor ama 1 2 günlük kalmak için arayıp rezervasyon yetiyor eşiniz polis mi
Naturall Hilaydakurt Antalya Ordu evinde kalırdık gittiğimizde çok güzel konum olacaksa çok iyi yerde idi ama polis evini bilmiyorum nereye gideceğinize bağlı birazda
Hilaydakurt HLmom evet eşim polis o da ortaköy polis evinde çalışıyor bi kaç kişiye sorup ayarlayalım istiyorız belkş tatil döneminde yoğunluk olur yer bulamayız diye
Koalina Hilaydakurt Polis evinde değilde biz 2 denedir kültür turu yapıyoruz kendimiz hep öğretmen evinde kaldık.