Brutal-Betty Kızlar başvuru yaptınız mı ya da ne kadar verecekler biliyor musunuz benim başvurum onaylanmış ama miktarı yazmıyor şu anda acaba ne zaman vermeye başlayacaklar
Brutal-Betty Merveeofs e devletten yaptım canım sosyal yardım başvuru hizmeti yaz başvuru yapılıyor ısınma desteği hangi yardımı istiyorsun diye soruyor
Brutal-Betty Balanne_ hayır öyle bir ekran gelmedi sosyal yardımlaşma başvuru hizmeti yazınca çıkıyor başvuru yapıyorsunz
pogacayanakk Balanne_ bir daha dikkatlice okuyun o gördüğünüz şartlardan herhangi birini taşırsanız yardım başvurunuz olmaz. İlk önce sosyal yardım başvurusu yapıyorsunuz onu yaptıktan sonra yakıt yardımı sayfası otomatik olarak açılıyor
Balanne_ Aysgl_clk12 benim yok canım çalışmıyorum da 2 sene önce ev aldık eşimin üstüne tek çalışıyor inanılmaz bir para da almıyor ama kaç kere girdiysem yatık falan içerikli bir şey görmedim acaba ben mi yanlış yapıyorum
Brutal-Betty Balanne_ sosyal yardım başvuru hizmeti yazın yeni başvuru ya basın form doldurduktan sonra sizi zaten kendisi atıyor sayfaya ısınma desteği ile ilgili sorular çıkıyor
Yasirefeninannesi Brutal-Betty yaptim bende kac ayda onaylandi peki bnm sosyal yardimimk onaylanmistibonun parasini aldim buda onaylanirmi peki