tarcinnn Bebeğim doğduğundan beri sleepy kullanıyorum. Şuan 3 aylık. Her gün en az 2 kere belinden kakası taşıyor. Katlıyorum vs her türlü bağlamayı denedim ama yok. Çamaşır yetiştiremiyorum artık. Bez öneriniz var mı acaba? Prima demeyin çünkü çok pahalı 🥲
UraSsmom tarcinnn Ben Molfix kullanıyorum 2 oğluma da, büyüğe gündüz sleepy kullanıyorum gece Molfix. Bi kez sleepy ile yatırdım öyle denk geldi çişi taşmıştı daha da kullanmadım gece. Molfixde hiç taşma yaşamadık
Ozlem81 tarcinnn prima molfix sleepy denedim rn guzeli babyturco hem taşırmıyor hem pişik yok 1 numara büyük almanda fayda var
defnemommm Bende primadan hiç memnun değilim aktif bebek 2 alıyorum 3 numaraya geçeceğim ama başka markadan devam etmek istiyorum sanırım molfix Alacağım 🤗
Miraymomm defnemommm aktif bebek çok kötü Prima premium care deneyin çok çok kaliteli 4.5 aylığız doğdugundan beri kullanıyoruz mükemmell
tarcinnn Bugleminannesii molfix denedim önceden güzeldi ama küçüktü o zamanlar deneyebilirim yine. Bezin numarasını büyülttüm 3 ve 4 aldım ikisi de aynı :(
tarcinnn UraSsmom bende ilginç bir şekilde gece taşmıyor, gündüz taşıyor. Çocuk babybjörnde vs oynarken bi bakıyorum sırtında
tarcinnn Ozlem81 sipeiş verdim onu geçen 2. 1tl kampanyasında inşallah öyledir başka bir arkadaşım da önerdi
tarcinnn _annee_ molfix kullandım ama evy baby kullanmadım hiç 2 numarası var onun evde ama kalıpları nasıl ki bebeğm 3 giyerken sleepyde hediye geldi de
patilianne tarcinnn 2 yaşında oğlum her sabah çiş içinde uyanıyordu malesef tek çözüm prima premium care
Anneyimanne14 tarcinnn bebem natiral trendyoldan alıyorum uygun paketli her alisimda 500 TL lik alıyorum 3 ay falan gidiyor
Didemyakan Oğlum 8.5 aylık oldu ilk 3 ay sleepy kullandım stok yapmıştım ama çok sıkıyor diye değiştirdim şu an migrosun bezi minies kullanıyorum ben memnunum pişik de yapmadı galiba fiyat olarak da en uygunu o
tarcinnn OptimusPrime bebeğim sleepy 3 beden kullanırken onun 2si hediye geldi ama kalıpları nasıl açayım mı ki paketi
defnemommm tarcinnn benimde kızım salıncaktayken kaka yaptı mı beline çıkıyor sanırım bu bezden kaynaklı değil gibi 😂
ndemir1006 tarcinnn bende 3 marka denedim 3ünde de sadece babyjörnde yapınca taşırma oluyor galiba pozisyonunda kaynaklı direkt arkada çıkıyor o yüzden yaptığını anladığım an kaldırıyorum