thecamellia Merhaba arkadaşlar kızıma uyku tulumu alıcam tavsiyeniz varmı siz nerelerden aldınız battaniyeyi çok açtığı için kalın birşey alıcam ayrıca didababy den alan varmı nasıllar
Kuzeybabyy thecamellia oda sıcaklığınız nasıl 21/23 dereceyse tavsiye ederim altına pijama takımı giyiliyor oğlumda kullandım ben ama benım oğlum çok terleyen bir bebek olduğu için o tulumda işe yaramadı bir çok markanınkini kullandım ☺️
abnztb thecamellia oğlum çok terleyen bir bebek. Ayrıca hep üstünü açıyordu. Owli 2.7 tog tulumu aldım. 1 haftadır içim rahat. Altına da ince bir üst ve alt giydiriyorum. Evim 21/22 derece geceleri. Onunla ne terliyor ne üşüyor. Sabaha karşı elimi tulumun içine sokuyorum göğsü sıcacık. Alabilirseniz eğer tavsiye ederim.
ada_21 thecamellia lcw dan aldim 2.5 tog gayet memnun kaldikk tavsiye ederim kuponlar vs oluyor ordan alabilirsiniz
bilgekizinannesi Kuzeybabyy benim kızım da aşırı terliyor giydirmesem soğuk oluyor gece, giydirsem emerken su gibi oluyor gece de terliyor me yapacağımı şaşırdım. 5 aylık
Tatlican Kuzeybabyy Ben sadece atlet ve kilot ile evin derecesi 20 21 tam iyi geliyor 4bucuk yasinda hala tulum ile yatiryorum cok rahatlık icine pamuklu atlet giydirirseniz daha iyi olur
Kuzeybabyy thecamellia dediğim gibi terleyen ir bebeğiniz varsa hiç biri iyi gelmiyor sabaha kadar ter soğuyup üşütüyor. E bebeği ve dida baby i tavsiye ederim ama
thecamellia Kuzeybabyy anladım teşekkür ederim soç sıcak olunca terliyor ama kış geliyor ya üstünü örttürmüyor hiç kışlık bişey alıcam
Kuzeybabyy bilgekizinannesi oğlum uyku tulumları yüzünden çok kez hasta olsu vazgeçtim bu sevdadan ben. Üzerini sürekli kontrol ediyorum başka çarem kalmadı 🙁
Tatlican Mujdedag normalde hic örtmuyorum sadece karlı havalrada buz gibi oluyorya gece derece 19za düsuyor ozaman ince polar atiyorum uzerine
Mujdedag Tatlican bizim de derece 20lerde bazen dusuyor da geceleri 2.5 tog sadece kisa kollu zibin giydird 1 yas bu arada ama uzerini ortsemmi kararsizim
Marjinal_Anne2 Tatlican e bebekten mi uyku tulumunuz acaba , ben de almayı düşünüyorum e bebektekiler bir tog olanlar 21-22 derece uygun olanlar
Tatlican Mujdedag ince pike örtün gece uyanip baki eger terliyorsa gerek yok terli degilse örtulu kalsin.yada 1atlet 1de ince pijama giydirebilirsiniz icine kardesim oyle yapiyor
ada_21 Mujdedag ben ötmüyorum gece her kalktığımda ayagina sırtına bakıyorum sicak ayağına corap giydiriom oda kalin değil pamuklu benimki üstü örtülünce uyanıyor
Aezgi 1.6 tog aldım 21 derece falan oluyor gece oda icine ince uzun kollu body ince pijama giydiriyorumm üstüne tulumu üşür diye korkuyorum daha kombi yanmıyor cünkü havalarda özellikle gece soğuk
Tatlican Marjinal_Anne2 Ben bebek kiyafeti satan yerden almistim %100 pamuklu yaziyordu ama tog yazmiyor bu ikinci uyku tulumumuz memnunum
selinkp ada_21 bende bugun aldım ama acaba giydirirsem sıcak mı olur dedim siz giydiriyormusunuz ? Kaç derece oluyor eviniz
thecamellia ada_21 teşekkür ederim lcw dan aldım biraz büyük almışım ama idare ediyor baya kalın sıcacık uyuyor üst örtme sornu kalmadı