Serserilikiz Bircicekannesiii ben aldım geçenlerde toshiba 6bin gibi birşeydi bayata büyük süper bence herkes önerdiği için bizde aldık şimdi mağazalarda daha pahalidir
masterana0 Bircicekannesiii eşim hı level almış 5 6 yıl önce onu kullanıyoruz arada kanallar bozuluyor geç açılıyor kapatınca falan bu kadar
NurY Bircicekannesiii hiç bilgim yok ama ben bu tür yerlerden beyaz eşya ve elektronik almıyorum dandik oluyor çoğu
Bircicekannesiii Bunlar gibi tv alıp memnun olan var mı mağazada fiyatlar uçmuş . Hı level denen falan nasıl acaba
limonkolonyasi Bircicekannesiii bugün sipariş oluşturduk bakalım nasıl gelecek 58 inç tv vardı kızım ekranını kırdı ve yapılması 8 bin tutuyor bizde 8 bin verip yaptirmaktansa burdan 65 inç toshibayi aldik yorumları gayet iyiydi cunki biraz araştırma yapmıştık
Prenses21 Bircicekannesiii kaynanam hilevel kullaniyo memnun kuzenimde bimden almisti markasini hatirlamiyorum
Bircicekannesiii limonkolonyasi 65 inç diyorsun canım 39 inç çok mu küçük olur acaba bu fotodaki 3 bin olan
Serserilikiz Bircicekannesiii ben aldım şuan televizyon annemlerde kutunun içinde esimin ailesiyle yaşıyorum kesinlikle almalisiniz
limonkolonyasi Bircicekannesiii evet kırılan tv de büyüktü benim eşim küçük almak istemedi 65 de baya büyük 39 inç 86×49 muş cnm netten baktım biraz küçük ama odanın büyüklüğüne göre değişir tabi
Balbocegi Bircicekannesiii küçük oturma odası için. Ben 32 inç mutfak için alıcam mesela. Öyle düşünün. Mutfağım da büyük değil. Dikdörtgen standart bir mutfak işte 🫠
Bircicekannesiii Zamansizportakal Fiyatlarına göre de var sanırım hangisi iyi bilemedim çok pahalı olsun istemiyorum da
limonkolonyasi Bircicekannesiii bugün de geliyor 101 e 50 inç 3700 sanırım ona bak istersen fazla Bi fark yok arasında hem boyut olarak daha ideal
Deletedmom_38 Bircicekannesiii cnım bende eskiden a101 de çalıltığım için çoğu insanlar alıyordu samsung televizyon felan olsun hiç şikayette oluşmadı
Bircicekannesiii Deletedmom_38 Ne bileyim canım onlar duyulmuş isimler de Hı level nasıl acaba diye düşündüm bilmiyorum da
Bircicekannesiii ruveydaensar aynen herkes aynısını diyor canım hı level diyen yok bakmayım en iyisi 🤦🏻♀️😅