Aybukekeklik Bebeğine emzik aldıran anneler meme reddi yaşadınız mı ? Birkaç kez emzik verdim alıştı bu sefer beni emmek istemiyor😖1 haftadır Unutturmaya çalışıyorum unutmuyor😓
Tugce Aybukekeklik bebeğiniz kaç haftalık? Bebeklerde 4 ay öncesi alışkanlık oluşmaz hiç merak etmeyin. Direkt kesebilirsiniz. Emzik almayan bebek biraz zorluyor. Size alışmış gibi gelmesin, normali öyle 😊 kolaylıklar dilerim.
TURNAA Aybukekeklik şu an aynısını yaşıyorum memeyi tuttuğu gibi bırakıyor sadece uykuya daldığında memeyi tutuyor ne yapacağımı da şaşırdım sabredip unutmalarini bekleyeceğiz
Elifinci17 Aybukekeklik ah o emzik lanet emzik. Aynen dediğini yapıyor emziğe alışan bebek anneyi emmiyor kilo alımı az oluyor meme reddi de cabası. Bıraktırdım rahat ettim yemin ederim. Emzik önerilen annelere o kadar üzülüyorum ki. Ki ben sadece uykuya geçerken veriyordum uyuyunca ağzından çıkarıyordum
Aybukekeklik Nefess15 sabırla bekleyelim insalalh geçer bende o haldeyim ağladığı zamanlar zorla meme vermeye çalışmıyorum bu sefer daha da zorlaştırıyor zorla verince😕
Aybukekeklik Elifinci17 annemle eşim hep derdi emzik verme diye dinlemedim verdim alıştı hic de iyi olmuyormuş çok iyi oluyor diyen anneler de bu durumu yaşadımi acaba da bu fikirdeler
Aybukekeklik Elifinci17 bende dışarıda mırıldandığı zaman veriyordum evde çok nadir veriyordum ona rağmen böyle oldu 😓
Elifinci17 Nefess15 şuan 37 aylık 😅 bıraktırdıgımda 9 aylıktı o aya kadar yarım yamalak emdi. Artık yeter dedim bıraktırdım 3 günde unuttu memeye düştü. İkinci kızımı emziriyorum suan 8 aylık ağzında değdirmedim bile emziği. Aman aman uzak olsun 😁
TURNAA Nefess15 yok emzigi vermiyorum ve göremeyecegim bir yere kaldırdım. Bebeğim ağladığında eşimle beraber sakinlestiriyoruz. Dün başladı meme reddi bir kaç gün dişimizi sıkacağız geçecek inşallah
TURNAA Nefess15 çok zor bir akşam geçirdik yine de vermedim verirsem meme reddi devam edecekti aynı şekilde biberonu da tutmuyor
Nefess15 TURNAA bende aynı şekil vermiyorım bana kalırsa biberonda vermeyin şırıngayla devam edin ben öyle yapıyorım