oglumubeklerken TOSPAMMM17 tabi ki renk uyumu yeterli ama bilemiyorum işte kafam fazlasıyla karışık benim de ☺
Tgbaygn https://mutluresim.com/images/2022/10/13/Rh9lG.jpg. Bizimde böyleydi safari konsept yapmıştık temmuzda :)
ozgennk Mihriban36 çok güzel olmuş elinize sağlık acaba o yazıyı perdeye nasıl yapıştırdınız neyle yani
Meltemingo TOSPAMMM17 ben kucuk kamyon leo konsepti yaptim oglum cizgi filmlerini cok seviyor hemde yaplmyan bi konsept herkez ayni konspti yaptgi icin degisik bsy yapmak istedim pastadan tut hersey el emegi ben kendim hazirladim umarim sizede fikir olur
TOSPAMMM17 Meltemingo ben buna bayıldım kesinlikle çok güzel olmuş her şeyi kendiniz yapmanız ayrı bi güzel ben de kendim yapmak istiyorum İşte oğlum daha çizgi film izlemiyor belki izlerse olabilir bi fikir ama bakalım güzel konsept
Kvs TOSPAMMM17 ilk doğum günü olsupu için bence 1.2. Derece aile arasında yap , konsept sadece mavi renk yap şuan zaten bebeğin konsepttrn anlamaz , konsept olayını 2.3. Yaşlara bırak derim😊 daha bebek olduğu için saf doğal olmasını tercih ederim
TOSPAMMM17 Kvs zaten fazla şatafata bağlamam ama ilk çocuk yA heves ediyorum bakalım bir sürü fişe var bende sadce en en yakınlarımı çağarmak istiyorum ama biz diğer aile fertleriyle de yakın olduğumuz için eşimle beraber mecbur çağarmak zorundayız bide eşimin annesi babası yok o yüzden anneanne dayı amca bunları çağarmak zorundayım benim tarafım da öyle amca hala dayı mecburuz
Mihriban36 TOSPAMMM17 bunlar masaya koyduklarimdi herseyin fazlasi varsi zaten hatta bunlar bile fazla kaldi az gorundugune bakmayin 25 kisiydik yetti artti bile