Butterflyy3 maysa-19 şimdi bi tanıdık doktorumuz var aile doktoru kendisi sordum deloday böcek sinek isiriklarina karşı olusan kabartilar icin kullanilir diyo zatiden kullanicam bende
Butterflyy3 irva şimdi bi tanıdık doktorumuz var aile doktoru kendisi sordum deloday böcek sinek isiriklarina karşı olusan kabartilar icin kullanilir diyo zatiden kullanicam bende
-erCansu- Butterflyy3 oğlumda geniz akıntısı vardı buna baglı ara sıra hırıltı sesi hapşrma gözlerde kaşınma vs doktor deloday yazdı akşamları 2.5 ml veriyorum uyku falan yapmadı eskidende zaditen kullanıyoduk o daha agır geliyodu
Karakayasveet05 Butterflyy3 oğlum oksurukten aylardır duramiyodu meğersem alerjik astım olmuş zaditen diye surup yazdılar yemekelrin basında içir dedi ogunden beri öksürük yok allaha şükür
DZ123 Karakayasveet05 Merhaba üstünden çok geçmiş fakat nasıl bı öksürüktü acaba ? Benim oğlumda gün içinde sürekli kuru ve gıcık gibi oksuryor boğazı kurumuş gibi en az 100 kez belki öksürüyor.Doktor alerjik gibi dedi deloday verdi.Sizin öksürüğünüz nasıldı?