smsmzyc elfhuma19 emerek uyuyorsa gaz sancısı giriyor olabilir benim kızımda ağlayarak uyanıyor gazını çıkarıyorum tekrar uyuyor. Memede uyuduğu için.
Z_dmn elfhuma19 canim bizde 4 ay 9 gunliguz surekli kulağını çekiyordu bizde dişten şüphe ettik doktora gittik kulaginda akıntı oldugu icin agri yapiyomus,
poyrazmoms Uyku terörü olabilir mi acaba su an bazı arkadaşlarımda o var ama onların bebekleri 2-3 yaş arası ve gece ağlayarak uyanıyorlarmış ve 2-3 saat ağlama devam ediyormuş uykuya tekrar dalana kadar
Z_dmn elfhuma19 dis te olabilir evet , damağı sertlesmis dedo Kotor, bide bizimki elini agzina aliyo 3*4 sanoyo sonra sinirleniyo çığlık atiyo kendini atar gibi
Deletedmom113 elfhuma19 evet cnm bizim ishalde var millet çocuğunuz dis cikardi haberimiz yoktu gördük diyo biz çıkana kadar cekiyoruz;(
Deletedmom113 elfhuma19 10 bucuk aylik 5 aydan beri başlamışım ama hiç yemiyor ondan dolayi başlamamış gibiyiz mama veriyorum
elfhuma19 Deletedmom113 Kimi çocuklar ek gıdayı kabul etmeyebiliyor canım zorlayıncada olmuyor sağlıkları yerinde olsunda
Deletedmom113 elfhuma19 işte benimki kilo veriyor cnm yeterli beslenemediği icin bide ishalde gdiince hepten verdi
umgumgu elfhuma19 kulağını değil de saçını çekiyor arada 🙄 memede gayet güzel uyuyor bırakınca uyanıyor. Doymuyor diye once mama sonra meme verdim yine aynı. Dişten başka açıklaması kalmadı 🤷♀️