elfhuma19 Kızlar 7 aylık olduk son 1 haftadır gözü kapalı ağlayarak uyanıyor kızım uykuya dalamıyo sebebi ne olabilir ne uyku kaldı ne bişey 😐
umgumgu elfhuma19 benimki de aynı şekilde. 1 diş patladı bu kadar zorlamadı.3 gundur 10 dk da bir uyanıyor 2. Diş geliyor heralde anlamadım 🤦♀️
Buuskii elfhuma19 Aynısı benim bebeğimde de var ama 4 ay 5 gunluk suan, ne oldugunu asls anlayamadik😔
elfhuma19 Deletedmom113 2 tane çıktı alttan canım sürekli eli kulsğında ben kulaktan şüphelendim ama dr diştendir dedi
Deletedmom113 elfhuma19 Evet diş kulağa agri yapıyor bizde gece gr uyumadık habire bağırarak agladi kulağına dokundurmadi 2 dışımız altan :(
Z_dmn elfhuma19 canim bizde 4 ay 9 gunliguz surekli kulağını çekiyordu bizde dişten şüphe ettik doktora gittik kulaginda akıntı oldugu icin agri yapiyomus,
umgumgu elfhuma19 kulağını değil de saçını çekiyor arada 🙄 memede gayet güzel uyuyor bırakınca uyanıyor. Doymuyor diye once mama sonra meme verdim yine aynı. Dişten başka açıklaması kalmadı 🤷♀️
Esraacr elfhuma19 gaz sancisi olabilir bizim ki uykuda agliyor icli icli uyandiruyorum masaj yapiyorum gazini cikartiyirum rahatliyor gazli bi bebek degiliz arada boyle oluyor 5 aylik bu arada
Deletedmom212 Oğlum 7.5 aylık daha hiç gülerek uyandıgını görmedim 🤷🏽♀️ Ama bu ara sürekli kulaklarını çekiştiriyo sanırım bizimde dişler geliyo
Deletedmom113 elfhuma19 evet cnm bizim ishalde var millet çocuğunuz dis cikardi haberimiz yoktu gördük diyo biz çıkana kadar cekiyoruz;(