Birberenannesi 3 aylık bi kızım var. Ayağına bi çorap bide örme patik giydiriyorum ama ayakları buz gibi evde 25 26 derece hep. Anlamadım gitti ya hasta olucak diye çok korkuyorum. Kızlar napmam lazım ne giydireyim bi akıl verir misiniz?
Linaamom Birberenannesi 😂benimki de öyle ama bana çekmiş benim ayaklar da öyle 😁sıcaklık iyi bseye gerek yok bnce ensesi ve göğsü sıcaksa üşümüyordur
Kaymaklibiskuvi Birberenannesi bebeklerin kan dolaşımı uç noktalara yeterli gelmez soğukluk bu yüzden üşüyüp üşümediğini göğüs ve ensesinden takip edin el ayal soğukluğu sizi yanıltır 🌸
Mustafam-elifim Birberenannesi benim kızımda aynı el ve ayaginiki çorap bı kilotli çorap patik ve pantolonunun ayağı var hala buzz 1ay14gunluhuz
Aysegulllll58 Benim kızım da bir ay 6 günlük aynı şekilde ayakları kilotlu çorap bir çorap birde patik giydiriyorum ancak ısınıyor
Birberenannesi Aysegulllll58 seninki daha yenidoğan canım bu dönemde normal kan dolaşımı daha gitmiyo el ve ayaklara kadar ama benimki büyüdü hala öyle. Ne zamana kadar böyle olucak acaba
Birberenannesi Linaamom ensesinden bakıyorum hep o iyi ama ayakları buz ya korkuyorum hasta olucak diye
Birberenannesi Mustafam-elifim seninki yenidoğan canım normal de ne zaman geçicek ki bu durum 3 aylık hala normal mi acaba
Busramaden Birberenannesi usuyup usumedıgını gogus ve sırtımdan anlarsınız el ve ayakları soguk olabılır kan dolasımından dolayı
Birberenannesi Busramaden ensesinden bakıyorum hep ama ayakları hiç bu kadar soğumamıştı ya ondan korktum
Noname21 Birberenannesi ayakları terliyor terleyip çorabı değiştirmeyince de soğuyor. Siz çorap ve patik giydirin birkaç saatte bir bakın. Islanıyor coraplari cunku
Zehra-18 Birberenannesi el ve ayakların soğuk olması çok normal bebeğin üşüdüğünü karnından ve ensesinden anlarsınız kat kat giydirmenizde bebeğinizin ağlama sebeplerinden biri olabilir kendiniz ne giyiyorsanız bebeğinize bir kat fazlasını giydirmeniz yeterli olacaktı 4 5 doktora sordum hasta olmasından korkmayın bir şey olmaz Allah ın izniyle