Denizmeryem Merhaba kizlar acaba vivense den mobilya alan oldu mi hiç aranızdan. Alan varsa deneyimlerinizi paylaşabilir mısınız. Kiziminodadina elbise dolabi almayı düşünüyorum da
Asyaveannesi04 Denizmeryem ben L koltuğumu ve tv ünitemi ordan almıştım öyle aman aman bir ürünleri yok L koltuğumun dikişleri attı 3 yılda
shahaha1 Denizmeryem mutfak masam var çok memnunum bence kaliteli şişmesi leke çıkmama yada sıcak birşey koyduğunda iz kalma gibi hiç bir problem yaşamadım 5 senedi kullanıyorum
Denizmeryem Asyaveannesi04 hım ya Bende öyle muhteşem kalite beklemiyorum zaten mobilyaları sonradan çoğunlukla ama disardaki fiyat çok yüksek eşim de şuanda çalışmadığı için öyle pahalı birşey alamıyorum kızımın normalde eşyalarını da kendi yatak odamin digonyerini kullanıyordum ama artık sığmıyor diye idare bi dolap alıyım da çaylarını koyalım dedim 3000 4000 civarı fiyat veriyorlar saf suntalan olana da 2700 dedi ama vivense de 1600 e buldum o yüzden merak edip bi danışayım dedim
turisinannesi Denizmeryem ben tv ünitesi ni ondan aldım memnunum idare etsin diye aldım zaten öyle çok kaliteli değil sunta ama olsun
Denizmeryem turisinannesi benim alacağım dolapta sunta. dışarda mdf sordum 5000 dedi sunta olan da 2700 dedi işte vivense de 1600 e buldum. Ücretten almayı düşünüyorum
Denizmeryem ikizprensesannesi baza bence biraz sıkıntılı olur gibime geliyor. Yanı ben mesela öyle baza koltuk yatak masa tarzı şeyleri genelde gidip görüp mağazadan alırım dolap elbise yükü çok ağır olmazsa düzgün kullanılır diye düşünerek alıyorum ki mecburiyetten alıyorum yoksa dolabi bile gidip görüp alirdim
Denizmeryem shahaha1 maşallah diğer yorumlara gore sığınmasanız bayağı iyi dayanmış. Belki de aldığınız urunun malzemesindendir de üretimden öte. Mesela suntalan tahta nde ye gore kalitesiz bu her yerde öyle ama işte bioemedim
Zeliha7806 Benim de L koktuğum vivenseden 1 yılda dikişleri attı ve yastıkları hep sönüyo yaslanınca hiç memnun kalamadım tavsiye etmem
Mihra65 L koltuk TV ünitesi sehpa banyo dolabı banyo aynası hepsi birbirinden felaket kötü kalitesiz özellikle TV ünitesi belki 15defa kapak gönderdiler hep hasarlı çok pişmanım ama işte idare ediyorum şimdi aklım olsa hiç almazdım
Denizmeryem Mihra65 yaa cidden mi au bilemedim ki eşim çalışmadığı için mecbur ucuza kaçıyorum yoksa sağlam yaptırımdım ömürlük olsun maksat
2103mnl Denizmeryem ben geçen sene aldım görüntüsü kalitelisi gayet iyi sade ve şık duruyor ama 1.5 ayda anca geldi oda peşine düştüm kargoya hemen verildi ama kargo şirketi lojistik olduğu için ulaşmak zor oldu
Denizmeryem 2103mnl aa bayağı geç gelmiş. ben kısımları cikariyorum artik koyacak yer yok diye biran on e alıp elbiseleri yerleştirmek istiyorum 🤷♀️
2103mnl Denizmeryem ben 7 aylık hamileyken sipariş verdim geldiğinde 8.5 aylık olmuştum ve yerleştirmede zorlandım ağırlaştigim için eğer ordan alacaksanız mümkün olduğunca erken alin
Mihra65 Denizmeryem bende öyle geçen sene evlenirken çok masraf olmasın kiraciyim zaten diye uygun aldım ama keşke idare edip sıra sıra kaliteli alsaydim. Bir hasarlı parça 15 defa yanlış ve hasarlı gelebilir mi ya zaten kullandıkça açılıyor kırılıyor bozuluyor. Kızımın gardrobunu çilek mobilyadan aldım taş gibi diğer parçaları sırayla alcam imkan oldukça ama artık asla vivense kullanmam
shahaha1 Denizmeryem evet diğer yorumları okuyunca şaşırdım biraz doğrusu belki de malzemesine göre degisiyordur tabiki
Miniminnakbebe Denizmeryem evet süresi geçmişti biz paketi açıp deneyene kadar ama yine de sorunsuz aldılar
tubasd Denizmeryem ben magazasina iadeyi sorduğumda kurmadan gonderip yapiniz kurarsaniz kesinti oluyor demisti onu bi öğrenin isterseniz
Rumeysanur_94 L koltuk siparis vermiştik evlenirken ama pişmanlık, resmen süründürdüler en son iptal ettik paramızı aldık geri. Tv ünitesi de aldık o da eh işte.