Deletedmom_123 Kızlar atanma durumum var düşük ihtimal ama inşallah olur(dua eder misiniz 🌸☺️) bebeğim şu an 6 aylık açıklanacağı zaman da 6 aylık olacak benim yarım gün çalışma ya da ücretsiz izin gibi hakkım olabilir mi süreleri neler bilgi verirmisiniz
2626 Deletedmom_123 hakkınız olur tabiki İlk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay ise 1buçuk saat süt izniniz oluyor Nereye atanacaksınız kısmetse hangi bakanlık
Dmt-01 Deletedmom_123 bebeğiniz 24 aylık olana kadar ücretsiz izin hakkınız var bende kızım 7 aylıkken atandım hemen izne ayrıldım kızım 24 aylık olunca işe başladım
Dmt-01 Deletedmom_123 yarım gün çalışmada aslında 657 sayılı kanunda var fakat nasıl kullanılacağına dair düzenleme yapılmadığı için kullanılmıyor dava yolu açık
Mrvll Deletedmom_123 inşallah gönlünüzce olsun hakkınızda hayırlısı 🌼 ben MEB de öğretmenim. Bende 5,5 aylıkken başlamıştım. İdare sağolsun derslerimi ilk 3 saate topladı. 7 de iş başı 9.20 de çıkış haftanin 5 günü . Maaş karşılığı çalışıyorum. Yarım maas gibi bir şey söz konusu olamaz. Yani bakanliginiza bağlı olarak haklarinizdan yararlanirsiniz ilk 6 ay 3 saat sonrkai 6 ay 1,5 saat diye biliyorum
Momshead Süt izni kullanabilirsiniz .. bu genelde idarecilere bağlıdır.. bazıları öğleden önce çalışıp öğleden sonra eve gitmenlze izin verebilir bazıları ise 3 saat i bölerek verebilir.. a bu arada Süt izni ..ilk 6 ay 3 saat , ikinci 6 ay 1,5 saat
Birannebirogul Momshead ya süt izni ile ilgili sunu sormak istiyorum. Bebek bir yaşına gelince mi bitiyor doğum izninin bitim tarihinden itibaren mi bir yil?
Dmt-01 Birannebirogul bebek 1 yaşına gelince bitiyor aynı şekilde ücretsiz izinde bebek 24 aylık olunca bitiyor
Birannebirogul Dmt-01 hayır ücretli doğum izni bittikten sonraki iki yıl içinde ücretsiz izin hakkımız var. Bebek 24 aylık olunca değil. Acaba süt iznide böyle mi
Dmt-01 Birannebirogul emin misiniz böyle olduğuna çünkü bende ablamda ücretsiz izin kullandık ben sözleşmeliyim ablam kadrrolu ikimizde çocuklar 24 aylık olunca işe döndük zaten izne ayrılma yazısındaki tarihi hesaplayıncada çocugun 24 aylık olduğu zamana geliyordu