Kızlar geçen gün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Annemi psikoloğa götürdüm nedenini bilmediğimiz bazı bedensel şikayetleri vardı çarpıntı gibi ve sürekli yatma isteği oluyordu. Bizde özel bir psikologdan randevu aldık ve gittik. Seans ücreti 600 TL idi ricam üzerine indirim yaptı 500 TL den yardımcı oldu bize. Ben gitmedim annem gitti o gün kardeşimle birlikte.
Annem seansa girdi normalde 50 dk olan seans 20 dk sürdü. Doktor psikiyatriste yönlendirmiş annemi (Kendisi ısrarla 40 dk gördüğünü söylüyor )
Neyse çıktılar sonra.
Bende aradım asistanını 20 dk ne konuşuldu , kişiyi tanımak bile 20 dk sürer bunun İçin mi aldınız bu parayı diye biraz durumun üstüne gittim.
Akşam bana döndü doktor. Annenizle konuşmamız bu kadar sürdü , önemli olan tanıyı koymak işin uzmanıyım gibi bir sürü şey söyledi bende doktorunda biraz üstüne gittim epey zorladım kendisini telefonda.Ve paramı geri istediğimi söyledim.
Kendisi böyle bir uygulamanın olmadığını o an o saatin bize ayrıldığını . Konuşmanın bu kadar sürdüğünü , hastayı içerde zorla tutamayacağını falan söylüyor.
Her neyse paramı istedim ve tamam dedi doktor da.
Ertesi gün baktığımda paranın yarısını göndermiş hepsini değil.
Ve ben aşırı sinir oldum uzun bir mesaj yazdım. Kendisini her ortamda rezil edeceğimi de ayrıca söyledim. Aşırı sinirlendim resmen hakkkmıza girdi. Madem psikiyatriste yönlendirecek neden o para bizden alındı? Ve neden 20 dk görüşüldü ? 250 TL kaldı kadında. Ne yapmalıyım sizce? Durumun üstüne gitmek istiyorum bir fikir verin bana helpp