Havvailke Pedia d3 kullanıyordum fakat içeriğinden dolayı bıraktım şimdi ocean kullanıyorum onda da zeytinyağı değil ayçiçek yağı var diyorlar kafam karıştı ne kullanacağımı bilemiyorum şuan. (Kızım 4 aylık olacak)
Gamzii00 Havvailke kizlar bebegim 12 gunluk bana da saglikocagi 50.000 iu monovit verdi sizce bi yanlislik.yok mu 400 unite kullanmistik kizimda
Alvindmrkl Havvailke Havvailke Zeytinyağ kokuyor tadı da geliyor ocean da zaten minicik Şişe 75₺ zeytinyağı koymuşlardır heralde bi zahmet 😄 koysunlar lütfen ya sağlığımızla oynamasınlar
Suleakblt Ocean kesinlikle heryerde onun önerisini görüyprum zeyrinyağlı olduğu için kaka yapması da daha kolay oluyor. Ben çok memnunum çok kişide onu kullanıyo ayçiçek yağı olduğunuda düşünmüyorum sosyal medayada bebek danışman sayfaları bile onu öneriyor
Havvailke Suleakblt o zaman ocean kullanayım 600 lük almışım ben ama sanırım 400 lük kullanmak gerekiyor.
PamukPrensesannesii Havvailke bu ocean dediğiniz reçeteli mi acaba ? Ben sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum da
Benherseydenoncebiranneyim PamukPrensesannesii sağlık ocağının verdiği monovit bir çok bebekte kabızlık yapmış. Benimkinde de yaptı. Değiştirdim ocean’a geçtim rahatladı. İçeriği iyi değil deniliyor monovit’in
Havvailke PamukPrensesannesii Ben internetten aldım sanırım reçete edilmiyor. Şuan fiyatı 75 tl civarlarında
Sumiree PamukPrensesannesii herhangi bir eczaneden alabilirsiniz recete gerektirmiyo bebek için 400 kullanılıýo genelde
Suleakblt PamukPrensesannesii sağlık ocağının verdiğini kimse önermiyor bende kullanıyordum ama bebeğim kaka yapmıyodu sonra oceana geçtim yapıyor bende kabızlık yapıyo diye görmüştüm sağlık ocağının verdiğini
Alvindmrkl Benherseydenoncebiranneyim ocean güzel kullandım doktor da trelıfe önerdi ama onun kan damlası çok zor dişlerde leke yapıyor
RainOverMe Gamzii00 bir sisedekı toplam birm diye bılıyrm o mıktarı. Yanı 15 mllik sisenin toplam ıcerıgı. Benım kızı rahatsız etmıstı kullanmamıstım o yuzden