Ebrudrgt Hiç sevmiyor kahvaltı ya ne yapıp yedireceğimi şaşırdım artk. Bu sabah Tarhana lı omlet yaptım Cokta guzel oldu bir kac defa actı agzını yedı sonra asla yemedi. Yarın sabahı düşünüyorum kara kara. Siz neler yapıyorsınuz kahvaltıya bacılar🙄
Tospikk0 Ebrudrgt benm oğlum çok karışımlı şeyler yemiyo ben önce yumurta hasliyorum sade yediriyorum. Yarım saat sonra da muz bebe bisküvisi biraz da pişen mama koyup yediriyorum
Alse35 Ebrudrgt neler yapıyorum da yemiyor 1 yaşına yeni girdi sürekli emiyor meme vermiyorum bikaç saat ona rağmen yok Yumurtanın her çeşidini yaptım peynirler kızartmalar vs ama yok sevmiyor Gerçi yemek de sevmiyor sütüm olmasa napacak bilmiyorum 🤷🏾♀️
Ebrudrgt Tospikk0 kac aylık. Sade yiyorsa ne guzel bizimki sevmiyor Yumurta oyle karıstırıyorum mecbur 🤦♀️
Ebrudrgt Deletedmom_71 deniyim bakıyım canm teşekkürler. tarif verir misin peki. Bebişe gore nasıl yapıyorsun😊
Deletedmom_71 Ebrudrgt 1 muz 1 Yumurta 1 cb yoğurt 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karbonat cok az tarçın ceviz veya fındık robottan çekilmiş haliyle son olarak da 4 yk un ben 2 yk normal un 2 yk da keçiboynuzu unu ekliyorum cok güzel oluyor. Bunlari çırp güzelce ax bisey zeytinyağı eklediğin tavada pişir kuzum. Bu tarifi yapıyorum ben 2 3 gün yediriyorum ara öğün yapıyorum diğer günlerde.
kirmizibalikgolde Alse35 benim kızım da 1 yaşında asla yemek yemiyor aslaaaa. Mama veriyorum bende . Hiç mi yemez Bi bebek anlamiyrm
Ebrudrgt Alse35 benımkıde meme delısı ama artk onu doyurcak kadar süt yok yani ☹️ iştahsız uzuluyorm bende ona
Meryem111 Ebrudrgt tarif verirmisn 😍 9 ayşık oğlum bazen yumurtalı ptates yaparım krep yaptım menemen birde irmiği pişiriyorum içine ne varsa işte bebe bisküvisi lor pekmez bazen avakado ben bnları yedirdm
Ebrudrgt Meryem111 irmik pişirip bende ne varsa koyuyorum ama artk bıktı ondan canm ya.1 tk tereyag al tavaya. Ayrı bır yerde 1yk Tarhana bir kibrit kutusu kadar tussuz peynir ve 1 Yumurta sarısı iyice çırp dök tavaya pişir arkalı önlü 😊 valla cok lezzetli oluyo da benm kız cins yemıyo ya a
Deletedmom_71 Meryem111 tahin pekmez içine ceviz de ekle atom olsun kuzum ben 6. Ayından beri öyle yapıyorum 😅
Meryem111 Ebrudrgt tamm deniycem sabah inş benm oğlumda çok cins diliyle tadna bakıyo kedi gibi ya snra begenrse yer ypksa yemez
Deletedmom_71 Ebrudrgt kbrasmskbyrktr instagramdan yaz bana sana yardımcı olacağım şeyler yollayım kuzum ❤
Alse35 kirmizibalikgolde gel sarılalım bacım ne meyve ne sebze hiçbişey havuç salatalık falan veriyorum sadece ısırıp ısırıp atıyor 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ebrudrgt kirmizibalikgolde benmkı mama da ıcmıyor hadı mama kurtarıcı bence ama benm Kız ne mamalar aldık denedık hıc bırını ıcmedı bıberonda tutmuyo ztn
kirmizibalikgolde Alse35 salatalik yiyordu onu da yemiyor artık. Nasıl yaşıyor ne olacak bilmiyorum ama ben deliriyorum yemin ederim kiriz gecircem bayılacam bigun
Ebrudrgt kirmizibalikgolde benmkıde cok Istahsız yaa kac kılo acba. Doktor zayıf dıyo benmkıne kılo alması gerek dıyo evet zayıf ama napaym yemedı mı okdr zor yedırıyorumkı bıtırmıyo cogu zaman az yıyo ztn 🙁 iştahsız cocuk cok zormus yemınle ya en zoru yanı