Orkidemm Hanımlar yavrum meme bağımlısı uykusu yaklaşırken tok bile olsa meme illa agzinda olacak. 4 ay 22 gunluk. Emzik alacağım napim. Hangisinden almalıyım ne almaliyim. Birde nuk kullanmistim 3 aylikken almadi onu. Varmi bu emziği akir dediginiz hanimlar 🤱🙋♀️😘
Buseatmaca Orkidemm bende damaklı damaksız hepsini denedim ama almadı doğduğundan bu yana da deniyorum 🙂
meryemxan Orkidemm merhaba ✋🏻Bizde durum aynı ne yazık ki 😞 aldığım hiçbir emziği almadı oğlum , beni emzik niyetine kullanıyor ve ben bunu nasıl değiştireceğimi bilmiyorum 🤷♀️ 3 aylık oldu ben ısrarla veriyorum o almıyor
Orkidemm Buseatmaca ya 4.ay atagina yemin ederim inanmazdm. Kendi kendine bu zamana kadar uyurdu sessiz sesi cikmaz agkat derlerdi. Simdi saatlerce memede durmak istiyor. Hani dedim emzigide uykuya geciste vereyim gece bile aranır oldu saat basi. Emeceginden degil he 😂
Orkidemm meryemxan merhaba canim 🙋♀️ gece bile uyanıyor meme ariyor ya. Emdiginden degil yani 🤦♀️🤦♀️
Orkidemm nightingaleyan hayatim alsin da napim alirim ben yeterki emzigi sevsin. Bakayim ona bi. Saol canim benim
Ececavus Weebaby kullanıyorum karnı doyduktan sonra uyumak icin illa istiyor alıştı gece de uyanıyor arada emziğini veriyorum dalıyor tekrar
Orkidemm Ececavus bende zaten uykuya geciste ve gece vereyim birde oglen arada. Ona da bakim bi. Saol canim.
Pamukprensess Ececavus aynı bizzzz ilerde nasıl bıraktıracağım bilmiyorum gün içinde almaz ama uyurken almadan uyumaz
Buseatmaca Orkidemm aynen öyle gece gözü kapalı ağlıyor ağlıyor emziriyorum hala ağlıyor çünkü karnı tok sonra ayağımda sallayıp öyle uyutuyorum 🤦🏻♀️
Olduozaman Emzik vermek isteyen arkadaşlar siz vermeyin sizden başka biri versin emziği annelerden kabul etmiyor bebekler benim kızım beş aylıkken bakıcıya gitti o alıştırdı vere vere benden ne emzik ne biberon almadı ama şimdi uyku geçişlerinde verebiliyorum emziği benim kızım da meme de uyuyan bir bebek ama oldu bir şekilde