Elifinannesi33 26 gün oldu hala süreç devam ediyor yazıyor napmam lazım güncelle yapsam mı hızlanır çıkanlar yardımcı olurmusunuz
MinnakAsel Elifinannesi33 güncelleme yapsanız bile baştan alicak bence bekleyin bir ay içinde onaylanıyor genelde
ZHE Elifinannesi33 ben 3 Ağustosta başvurdum halâ sonuçlanmadi süreç devam ediyor cimere yazdım sonuç yok
Defnos3232 MinnakAsel biz anneme yaptık birde bankaları gezdik üzerinde para olmadığına dair belge istediler
Defnos3232 Tweety bir banka kaldı onu da yarın hakledivez bir arayıp öğrenin oradaki memur bildirim yapman gerek diye uyardı bizi
Elifinannesi33 Defnos3232 peki siz bütün bankalardan aldığınız belgeyi nereye vereceksiniz ne zaman sonra sonucunu alacaksiniz
Alya-Sena Defnos3232 ben ilk defa sizden duydm banka gezildgni benimki onaylandi ilk parami aldm hic ole banka filan istemediler
Betulalperen Alya-Sena onaylandıktan sonra ne zaman aldınız acaba . Benimde cuma günü onaylandı bu aya yansır mı diye merak ettim. Bu ay ödemeler gerçekleşmemiş daha baktım da
Alya-Sena Betulalperen bu ay odemeler alindi . Benimki eylul 1de onaylanmsti ekim 6 si ilk parami aldm.
Elifinannesi33 ZHE bende Eylül 14 ünde basvurdum sanırım benimde uzun sürecek olmicak ya olsun ya olmasın süreç devam ediyordan bıktım ama bakmamislarvsanirim hala ondan öyle