Bihteeeer Ay allahım nasıl içim eridi 🥲🥲🥲🥰🥰çok mutluyum net bir şekilde dedi yaaaa içim içime sığmıyor 9 aylık bu arada
Dedimolabilir Bihteeeer ah ahhhh gozlerim doldu🥲 bende hep bu ani beklerdim simdi ise 20 aylik kizim suan anne anne anne anneeeeeww diye evin icinde serenat yapiyor varsin desin hep anne desin 🥲🥲🥲🤩🤩🤩🤩🤩
Balkizinannesitugce Bihteeeer benim kızımda bir yıla yakın anni dedi sonra annnneeeeee diye yırtınıyor 💖💖💖🥲
Wonderful_mom Bihteeeer ne guzel benim kizim 5 aylik.. 3 aydan beri anne diyor (ağlarken sinirlenirken)anlaşılır olmasa da 🤣 cok guzel bir his ❣️
Bihteeeer Balkizinannesitugce maşallah bıcır bıcır konuşsunlar en sevdiğim şey bebeklerin çocukların konuşmaya çalışması 😅💐
zehraaktas Her bebek diyordur mutlaka ama benim kızım 1. Ayından beri sinirlendiğinde annneee diyo ağlama arasında çok mutlu oluyorum 🥰😍
Bihteeeer zehraaktas benim ki de öyleydi ama sanırım o çıkardığı ses farklı şeymiş YouTube yaz bak bebek dili diye 😇
Sema065 @Bihteeeer 2 kızım da baba dedi küçüğü 3 gün önce dedi o kadar da anne desin diye uğraşmıştım besle kargayı oysun gözünü 😂😂😂😫😫
iki_tospik_annesiii Sema065 Hepsimı aynı yaa 😂😂😂 benim 2 oglum da baba dedi 🤣🥲🤣🤣 küçük oglum 8 ay 24 günlük 1 hafta önce baba demeye başladı dolaşıp dolaşıp baba baba diyor
Zeliff Bihteeeer çok güzel bir şey değil mi🥰 kızıma hep anne dedirtmeye çalıştım hep baba dedi🥲 şimdi 22 aylık anni anni anni sesi sürekli kulağımda çınlıyor iki dakika sus be yavrum diyorum😅
Zeliff Bihteeeer cık. Susmuyor😂 hadi annem az dinlensin ağzın susalım diyorum bir iki saniye yüzüme bakıp anniiiii diyerek bişey anlatmaya başlıyor tekrar😂 birde ne dediği anlaşılsa bari😅
Crcs Bihteeeer Ay ay darısı başımıza. Cok heyecanlı 👶🏻 Bbba gel gel diyor sanki ama tam da degil gibi 9 Ay 25 günlük