Eski9 Bizde şuan asist kullanıyoruz bu ilaçların çalışma prensibi bu zaten çocuğu oksurtup içerdeki balgamı bosalttirmak bugün daha iyi mesela benim kızım oksurdukce atiyorlar
Eski9 ak1905 birde bu asist sizin de böyle sulu kıvamlı mi süspansiyon olmasına rağmen çok akışkan su gibi acaba benmi yanlis yaptım ilacı diye düşünüp durdum normal mi
Rainyellow ak1905 tek çaresi soğuk hava nebülizatörle gün içinde 4 kez serum suyu koyup hava vermek ve rahat uyuması İçin uyuduğu odanın 2 satte bir camları açıp içerinin soğuk hava dolmasını sağlamak asist şurubun işe yaracağını sanmıyorum çünkü kuru öksürük zaten
glsrn88 ak1905 asist şurup bize de verdiler dünden beri kullanıyoruz, ama kızım aşırı öksürüyor boğazım acıyor diyor, bizim ki kuru öksürük, kuru öksürükte bir işe yarar mı bu şurup
Mirac_21032019 SeninAnnenBirMelektiYavrm asist cok etkili bi oksuruk surubudur balgami yumusatir.Kendi kendine gecmesini beklersiniz balgam cigere iner allah korusun bronşit zatureye cevirir.
ak1905 glsrn88 yarar diye düşünüyorum şurup oksurtuyo insAllah hemen atar balgamini. Benimkiler yine hasta 4.gun başka bı balgam şurubu verdi doktor daha bugün burnunu temizleyince gelmeye başladı iyice öksürük arttı burnu dolmaya başladı nefes almada zorlsniyo uyandikca temizliyorum ,😔