Minikpokatall 3 tane çocuğum var hiç birinde böyle şeyler yaşamadım. Asla da susan biri değilimdir ondandır, arkadaşımın çocuğu gelip en küçük bebeğime sürekli dokunmak istiyor yüzüne falan ama ben direkt daha annesinin tepkisini beklemeden elimle bloke ediyorum tabii tatlı dille ( mümkün olduğunca 😂) küçük bu daha deyip asla sevdirmiyorum. Bir keresinde Migros’ta en büyük oğlumla (o zaman daha 5-6 aylıktı) kasadan geçiyorken yan kasadaki kasiyer de parayı sayıyordu. Oğlumu görünce aaaa bu ne kadar da tatlı deyip oğluma yüzünden dokunmaya çalıştı. Bunu aklınızdan bile geçirmeyin dedim önce ellerinizi yıkarsınız ondan sonra oğluma dokunabilirsiniz o da belki ben izin verirsem dedim. Kadın bozuldu tabii ama umurumda mı? Tabii ki hayır! Çocuklarımın ailemin dışında pek de kimse umrumda olmaz hiç bir zaman. Size de tavsiyem öyle yapın. Bozulan bozulsun çocuk hasta olunca sonra siz çekiyorsunuz 🤦🏼♀️😵💫 Ah, son bir şey daha aklıma geldi. En küçük kızımla hastaneye kontrole gitmiştim. Hastanede asansör beklerken 2 tane orta yaş baya baya üstü iki tane kadın dikmişler gözlerini kızıma öyle dik dik bakıyorlar. Bende örtüsünü örttüm. Ardından asansöre bindik kadınlardan biri eğilip örtüyü kaldırdı birden aaa bu çok tatlı deyip seveyim biraz dedi… sağlam laf yedi benden hiç mi bebek görmediklerinden girdim siz ne hakla benim bebeğime dokunmaya çalışırsanızdan çıktım. Yani demem o ki ne patavatsızca davrananlara göz yumarım nede benim çocuklarıma dokunanlara. Yanlış da anlaşılmasın… normalde çok kibar bir insanımdır … ta ki biri çocuklarıma dokunana kadar 😂 Ne yapayım ben öyle olayım istemezdim 🙈😂😂😂