Lenagazel
Üzülme sıkma caninida o çevrendeki hereksiz insanlarında takma ne acelen vardı niye hemen yaptın biri buyuseydi diyenleri cikar ilk çocuğum 14 aylıkken 2. Çocuğuma 2 aylık hamile olduğumu öğrendim ve bende korunuyodum hamilelikleri riskli zor ağır geçerdi her hamileliğimde başından sonuna kadar kan sulandirici iğne ve hap iksiini bir kullanmak zorundayim şuanda biri 3 e giricek biride 1 yaşına girdi doğumdan sonra eve geldigim akşamda dah bu ana kadar şoför destekle baktım tüm işimi kendim yaptım mevlit okudum evimi baştan aşağıya eşimden bile destek almadan temizledim çocuğuma doğum günü yaptım gene eşimden destek almadan temizledim hazırlığını yaptım 2 çocuklu hiç birşeye engel değildir kendi tecrübeme göre yazıyorum qlabiliyorsan ikiz bebek arabasi al alamiyosan kanguru ilk aydan itibaren tavsiyemdir ,ilk cocuda emzir emzir yatırdım 2. Oğlum yutkunamazdi tam ve sürekli gazliydi uyumazdi kanguru sayesinde yemek temizlik yaptım tek çocuk olsa belki işler olmasada ye.ke masada olur du ama digsrininde ihtiyaçları için mecbur her syei kalkar yapardım instagramdaki sunumcu çok çocuklu kadınların temsil olduğu gibi temiz ve düzenlidir evim birde evin müsaitse çocuk odası yap yoksa hep orda durun çocukların orda uyusun orda oynasınlar salona ve başka odaya belirli az fazla parçalı olmayan oyuncaklardan getir gece bulaşık birakamdan yatmaya çalış temiz mutfağa uyanmak toplu odaya uyanmak insanı mutlu ediyor onlar uyanıkken nekadar iş yapabilirsen yap uyuduklsrinda işin yoksa uyu demicem bazı kişiler gibi kendine kahve yap duşa gir kitap oku hobi edin bunr seni daha mutlu eder bazen off eter yoruldum bende insan evladiyim demirden değilim diyeceksin ama küçük bı an sessizlik bı duş bı kahve yada birisinin sırtını sivazlamasi çok iyi gelicek kurban bayramında kayın validen in ve kendi evimi temixledim 2 çocukla okadar yorgundum ki gece 2 ye kadar yenilik yapıp 8bucukds kalkıp onlara kahvaltı hazırladım genede gündüz sanki oyleye kadar uyuyomusu. Gibi göze battım büyük oğlum uyumuyodu bende işler bitsin oda peşinde yorulur diye temizliği yaprdim bayramda kurban kesmeye gelen kadın sırtımı sıvazladı nasılsın Merve yorgun gozukuyosu. Dedi Allah razı olsun teyze sırtıma dokunman çok iyi geldi dedim bazen en ufak şey bile size kendinizi iyi hisettirebikiyro sakın takmayın üzülmeyin iki çocukluk aslında okadar guzelki bana biri destek olsa 3. Yu bile düşünürüm bebeelrin kıyafetlerinin rengi sol.adan beyazlar dura dura sarsmadan oyuncaklar dağıtılmasına kırılmadan başka bı cocuk daha buymuş olsa çok iyi oluyo