Deletedmom_45 Kizlar robot supurge surekli sarjda mi durmali mesela sarji full ama sarjda durursa sıkıntı olur mu siz nasil kullaniyorsunuz
HLmom Deletedmom_45 sürekli şarjda duruyor evet zaten o yüzde yüz olunca elektrik alımını kendi kesiyor
agacsizkoala Deletedmom_45 devamlı şarjda durması gerekiyor zaten süpürme işlemi bitince otomatik gidip şarja giriyor , kullanma kılavuzunda da devamlı şarjda durması gerektiği yazıyordu
Momonlyn Deletedmom_45 Hayırlı olsun bende yok ama arkadaşımdan biliyorum hep şarjda duruyor, ben süpürgeden daha çok fritöz istiyorum darısı başıma inşallah 😂🙈🙈
Deletedmom_45 agacsizkoala HLmom bombacimulayim Cok teşekkür ederim kizlar yeni aldimda klavuzda da yazmiyordu evet kendi dönüyor istasyonuna bende sarji full olunca kapatayim mi dedim sarjda olmasi hep iyi midir diye dusundum sıkıntı yokmus o zaman 😍😍 bu arada elim ayagim oldu ne buyuk velinimetmis bu ya 😂
Deletedmom_45 Deletedmom_45 @agacsizkoala @HLmom @bombacimulayim @Aslihn0707 Kizlar bide hergun aciyor musunuz robotu 😍
RainOverMe Deletedmom_45 yenı tasındık bır aydır evımızdeyız acmıyordum resmen sefıllık ıcındeydım kızım bırakmıyor mopla vıledayla defalarca sıl sıl belamı buldum 3 gundur acıyorum bır rahatladım anlatamam🤗🥰
RainOverMe Deletedmom_45 hangisini aldın bizim bır bucuk sene oldu alalı tasınırken annemlere goturup 20-25 gun orada kullandım kadın cok mutlu oldu param olsa hemen ona ds alırdım cok arttı fıyatlar😵💫
Deletedmom_45 RainOverMe gule gule oturun canim valla bende hep ev supururdum canim cikardi daha once neden almamışım dedim ya bugun oturdum ilk defa evimde 😂
Deletedmom_45 RainOverMe valla bende ilk annemde denedim kadinin evini halletti asiri sevindi keske bende alabilsem dedim 😕 arzum aldim canim acayip memnunum ama insallah hep memnun kalirim 😍
RainOverMe Deletedmom_45 ben coxuk dogmadan cok yapıyordum dogdu nefret edıyor sesınden. Babasına tutturuyrdum baska odada oyalatsın dıye, adam tutmamak ıcın kendı aldı😅 mopu da varsa cok ıyı oluyor, moplu mu sızdekı de🤗 bu arada tesekkur ederım🥰
Deletedmom_45 Momonlyn cok sagol canimm ❤️❤️❤️ sarjda kalsin ellemicem anlaşıldı 😘💞💞 insallah en en guzellieri en cok istedigin hersey olur 🌸😍
RainOverMe Deletedmom_45 yaa umarım cok ıyı gelır uzun omurlu olur🤗 bendekı xioami sımdı cok daha ıyılerı var sanırım. Basına bır sey gelırse dıye cok endiselenıyorum 🤪 keske yakınlarımıza da alabılsek🥰
Deletedmom_45 RainOverMe insallah canim 🤲🥰 valla bende xioami istedim ama fiyatlari ucmus ne mumkun almak sonra cok cok arastirdim bu mantigima yatti iyiki dedim ama simdiden 😍 keske alabilsek keske 💞