Aleyna_12 Minkpndam evet mermer deseni olanı aldım banyo için ama o kadar kayıyodu ki kullanmadım yazılı olan ürünü aldım gayet güzel geldi memnunum
Benisahtesevme2 Minkpndam kokulu mumlardan koyabılırsın kuzum yanına cam kavanozlarda ıcıne pamuk koyabılırsın küçük bır dekor aynı zamanda ıslebsel olabılır
Minkpndam Benisahtesevme2 ben onlardan aldım mum set aldım cam kavanoz üzerinde makyaj pamuğu ve kulak çöpü yazanlardan altınada hasır tepsi ama kullanmak istemiyorum 😂 kiradayım diye kendi evime saklıyorum 🥲 kırılır diye şuan korkuyorum 😂
Miniminnak22 Minkpndam bu desenler bana göz yorucu geldi. Sabunluk ve süsler için de ekstra masraf yapmazdım ben, zaten fazlalık olur yeni eve geçince aldıkların. Yeni evde ne kullanmak istiyosam bu eve onu alırdım
Gizem59 Minkpndam ilk Resimdeki paspası kuzenime almıştım hediye, geldiğinde açıp baktım çok inceydi ve kırışıktı pek kaliteli durmuyor yerde açıkçası pişman olmuştum.
Momylion Minkpndam en mantıklısı 😂 ben o kadar kararsız biriyimdir ki hastalık boyutunda ama başkasına olunca yine fikir verebiliyorum 😂 kendime gelince secemiyorum ve hicbsey almıyorum 😂😂😂
Denizzz88 Minkpndam banyo fayanslarınız sade tek renk ise güzel bence karışık durmaz instagramda da birisinde görmüştüm onu beğenmiştim bende