Dimitrina_kovaceva 110412 eğer gerçekten saçkıran ise sarımsak sürünce iyi geliyor. Saçkıran da bir çeşit mantar türü. Hiç bebeğiniz sokak hayvanlarına vs dokundu mu ya da herhangi bir hayvana vs ? Onların bazılarında oluyor bulaşıyor bi cinsi de.
Melagle 110412 ihmal etmeyin ve mutlaka doktora görünün sarımsak flan işlemiyor bazen bunun da cinsi var Allah şifa versin
Caglarass 110412 Oğlum değil de ben yaşıyorum. Gittiğiniz berberi değiştirin mutlaka tedaviden sonra 😒
Fatmaaliyar Resim atın boşluk olan yerlerde sacları kesilmiş gibi mi benim kızım da olmuştu eczanede %3 lük oksijenli su almıştım onu sürdüm
birprensesannesi_5050 110412 evet saç kıran eşimdede cıktı doktora gttk bize damla şeklınde bir ilaç verdi
Dimitrina_kovaceva 110412 canım ben fotoyu şimdi gördüm bence o saçkıran yani mantar. Kekik yağı, sarımsak vs bunlar doğal yöntemler. Bir de konazol şampuan var o da iyi geliyor. Ben yetişkin için konuşuyorum yani. Bebek icin doktora danışıp yapabilirsin
Caglarass yookkdahaneler İyiyim canım sen nasılsın. Hatırladım tabi kii, saçlarıma bakamıyorum inan bu aralar herşey üst üste geldi. Sen naptin olumlu sonuç alabildin mi
yookkdahaneler Caglarass çok şükür bende iyiyim canım. Benimde bebeğim çok kötü hasta ona üzüntümden yeni bir yer açıldı
Kuzeymomss yookkdahaneler hayır, saç kıran oluşan yere 6 7 defa iğne vuruldu sonrasında da zamanla saçım çıkmaya başladı
Caglarass yookkdahaneler Ahahah bende bakmaya korkuyorum. Çok geçmiş olsun neyi var ? Oğlumda ameliyat olucak sanırım ay başında belli olacak, birden taşınma işi çıktı. Bi 3 yer falan bekliyorum 😂
birprensesannesi_5050 yookkdahaneler biz onu kullandık hemde yanında iğneyle çizikler atıp sarımsak sürdük 2 ayda çıkmıştı